2015-05-20 15:15:28
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΓΙΑ... ΜΠΟΤΙΑ Η ΜΙΛΑΝ! (ΡΗΟΤΟ)
Ιταλικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ανάλογα με τις διοικητικές εξελίξεις στη Μίλαν, υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο οι "ροσονέρι" να χτυπήσουν την πόρτα των ερυθρόλευκων για τον Μποτία.

Για το μέλλον της Μίλαν, σε διοικητικό και όχι μόνο επίπεδο καλείται να αποφασίσει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ανάλογα με το σκεπτικό που θα πράξει, θα διαμορφωθεί και η εικόνα των "ροσονέρι" τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο μυαλό του ισχυρού άνδρα των Μιλανέζων υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Είτε θα κρατήσει ο ίδιος τον απόλυτο έλεγχο της ομάδας και θα στελεχώσει την Μίλαν αποκλειστικά με Ιταλούς ποδοσφαιριστές, είτε θα προχωρήσει σε συνεργασία με έναν όμιλο επενδυτών, οπότε θα αλλάξει και η μεταγραφική πολιτική που θα συμπεριλαμβάνει και ξένους παίκτες.

Ο Μπερλουσκόνι καλείται να πάρει τις αποφάσεις του τις επόμενες μέρες και εφόσον επιλέξει το δεύτερο σενάριο, τότε σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "calcioweb.eu" που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr" είναι πολύ πιθανό το σενάριο οι "ροσονέρι" να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Αλμπέρτο Μποτία!


Και αυτό διότι η Μίλαν θα προχωρήσει σε συνεργασία με την Doyen Sports, έναν επιχειρηματικό όμιλο με επικεφαλής τον Νιλ Λούκας, που μπορεί να μεσολαβήσει για την αγορά του Ισπανού στόπερ του Ολυμπιακού, αλλά και ποδοσφαιριστών όπως οι Φαλκάο, Κοντογκμπιά, Μπραχιμί.

Μάλιστα οι Ιταλοί έχουν δημιουργήσει και ένα σχεδιάγραμμα, όπου με βάση την συνεργασία με την Doyen Sports, η Μίλαν μπορεί να εμφανιστεί με τη συγκεκριμένη ενδεκάδα τη νέα σεζόν.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ