2015-05-20 18:40:23
Φωτογραφία για ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ 43 ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ!
Η δύναμη, η θέληση ενός ανθρώπου που θέλει να συνεχίσει αυτό που αγαπά, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κυριάκος Τοχούρογλου, παραμένει, ακόμη και σήμερα, ενεργός γκολκίπερ. Στα 43 του και ακόμα παίζει ποδόσφαιρο!

Συνέντευξη του Κυριάκου Τοχούρογλου φιλοξένησε η ιστοσελίδα "dailytelegraph.com.au. Αφορμή, με θέμα ότι ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού συμφώνησε με τη διοίκηση της Gladesville Ryde Magic για συνεργασία και την επόμενη σεζόν.

Ο 43χρονος πλέον Τοχούρογλου, εκτός του να υπερασπίζεται την εστία της Gladesville Ryde Magic - ομάδα της τέταρτης κατηγορίας του ποδοσφαίρου της Αυστραλίας - προπονεί και μικρά παιδιά: «Δεν μπορώ να σταματήσω τώρα. Θέλω να παίζω συνεχώς. Γίνεσαι παιδί. Είμαι 43, αλλά όταν είμαι στο γήπεδο, γίνομαι 18 άμεσα. Είμαι παθιασμένος με το παιχνίδι. Ακόμη νιώθω έτσι και αυτό δεν αλλάζει», είπε ο Τοχούρογλου.

Και συνέχισε: «Περνάω καλά. Δεν έχω ποτέ άγχος. Για έξι χρόνια στον Ολυμπιακό και οκτώ στον ΠΑΟΚ υπήρχε πολύ άγχος για μένα. Γι' αυτό τώρα το απολαμβάνω», είπε στη συνέντευξη που έδωσε στην Αυστραλία ο Κυριάκος Τοχούρογλου. «Θέλω να δουλεύω με παιδιά, γιατί γι' αυτά είναι ένα όνειρο. Τα βλέπεις να παρακολουθούν αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Και λες: Έπαιξα και εγώ σ' αυτή τη διοργάνωση».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ