2015-05-20 19:24:56
Φωτογραφία για Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για την τοποθέτηση Δ. Τσακνή - Λ. Ταγματάρχη στην ΕΡΤ
Tην αναστολή της διαδικασίας στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για το διορισμό του Διονύση Τσακνή στην θέση του πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ρ.Τ. και του Λάμπη Ταγματάρχη στην θέση του διευθύνοντα συμβούλου της κρατικής τηλεόρασης, ζητεί με αίτηση που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ο πρώην δικηγόρος της ΕΡΤ, Γ. Κόκκας.

Παράλληλα , ο κ. Κόκκας υπέβαλλε και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που θα συζητηθεί αύριο το πρωί στις 11 π.μ. στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Ο κ. Κόκκας, από το Πρωτοδικείο Αθηνών, μεταξύ των άλλων, ζητεί να ανασταλεί με προσωρινή διαταγή η διαδικασία ακρόασης από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής των Ελλήνων μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της «νέας» Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. μέχρι την έκδοση απόφασης από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας επί της συζητηθείσας την 7.3.2015 αίτησης ακύρωσης του που έχει καταθέσει.

Ως προς την επιλογή των προσώπων, (Τσακνής - Ταγματάρχης) ο κ. Κόκκας αναφέρει ότι αυτή έγινε «αυθαίρετα («εν κρυπτώ και παραβύστω») χωρίς καμιά διαφάνεια, δημοσιότητα και δημοκρατική διαδικασία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΒΟΜΒΑ» ΜΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΒΟΜΒΑ» ΜΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ