2015-05-20 21:36:32
Φωτογραφία για Πως θα εξελιχθεί η μίνι - κακοκαιρία την Πέμπτη
Περιμένουμε αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες κυρίως στις ορεινότερες περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά στο Ιόνιο τοπικά θα φτάσουν και τα 5 μποφόρ. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα απο 14 εως 26 βαθμούς, στα κεντρικά απο 15 εως 29 με 30 βαθμούς, στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 18 εως 28 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε το πρωί ηλιοφάνεια αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοι 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 εως 29 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν το μεσημέρι και το απόγευμα και δεν αποκλείεται να βρέξει στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 εως 27 βαθμούς κελσίου.


Πως θα είναι ο καιρός την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο

Ασταθής θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, δηλαδή το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στις ορεινές περιοχές. Καλύτερος θα είναι ο καιρός στις πεδινές και παραθαλάσσιες περιοχές. Οι άνεμοι δε θα ξεπεράσουν τα 5 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική άνοδο και στα ηπειρωτικά θα φλερτάρει με τους 31εναν, ακόμη και με τους 32 βαθμούς κελσίου και στα νησιά θα φτάσει τους 28 βαθμούς κελσίου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ