2015-05-21 00:06:07
Φωτογραφία για Τον Ιούνιο η ύλη των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2016
Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να γίνει γνωστή η ύλη των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2016 Τα σχολικά βιβλία για το νέο σχολικό έτος θα είναι τα ίδια με εξαίρεση τη Χημεία και τα Λατινικά, μαθήματα τα οποία οι μαθητές δεν τα διδάχτηκαν στη Β' Λυκείου και ετοιμάζονται νέα σχολικά εγχειρίδια στηριγμένα στο υπάρχον υλικό.

Όσον αφορά τη Χημεία αναμένεται να προστεθούν κεφάλαια, τα οποία είναι προαπαιτούμενα για την κατανόηση φαινομένων της ύλης της Γ' Λυκείου, όπως η χημική ισορροπία και η οξειδοαναγωγή.

Για τα Αρχαία Ελληνικά της Γ' Λυκείου η έως τώρα εισήγηση θέλει την ύλη να παραμένει η ίδια με τη φετινή χρονιά. Πιθανόν να μην υπάρξουν αλλαγές και στη Φυσική Κατεύθυνσης.

Τέλος στα Μαθηματικά της Ομάδας Οικονομίας και Πληροφορικής, δεν αποκλείεται να είναι ίδια με αυτά της Θετικής κατεύθυνσης. Δηλαδή εάν η εισήγηση γίνει δεκτή, οι μαθητές Οικονομίας και Πληροφορικής θα διδάσκονται τα ίδια Μαθηματικά με τους μαθητές της Θετικής. Από τα Μαθηματικά, όπως φαίνεται, αφαιρείται το κεφάλαιο των μιγαδικών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ