2015-05-21 13:30:22
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ
Την απαιτούμενη συγκέντρωση από τους παίκτες του και στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στη Βουλιαγμένη ζήτησε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στο "gavros.gr" και αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες και τον βαθμό δυσκολίας που κρύβει για τους παίκτες του ο καθοριστικός δεύτερος ημιτελικός στον Λαιμό μετά το άνετο 10-4 του «Παπαστράτειου».

Αναλυτικά είπε:

«Σε σχέση με τους αγώνες στην κανονική περίοδο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και με πολύ καλή απόδοση, κυρίως στην άμυνα. Στόχος μας ήταν να πάρουμε την πρώτη νίκη και να κρατήσουμε το πλεονέκτημα, αλλά και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Στον αγώνα στον Λαιμό θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Η Βουλιαγμένη είναι μια έμπειρη ομάδα, που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια και πάντα οι εκτός έδρας αγώνες κρύβουν παγίδες. Πολλά, όμως, θα εξαρτηθούν από την δική μας απόδοση. Φοβόμαστε τον κακό μας εαυτό. Είναι τετριμμένο, αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο τελικού με τον ΠΑΟ, ο κόουτς είπε: «Θα έχει ενδιαφέρον. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες σε σειρά τελικών και είναι σημαντικό για την ελληνική υδατοσφαίριση. Ο Εθνικός δεν ήταν καλός στο πρώτο ματς, καθώς φάνηκε η αγωνιστική του απραξία. Στα πλέι οφ, όμως, οι ομάδες κάνουν ό,τι μπορούν για να μην τελειώσει εις βάρος τους η σειρά».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ