2015-05-22 08:35:23
Φωτογραφία για Η «μαγική» λύση με ελληνικό όνομα για τη διαχείριση του δικτύου
Η Cisco δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να επιταχύνουν την ψηφιακή τους εξέλιξη και να βελτιστοποιήσουν το μοντέλο λειτουργίας τους με το Cisco Meraki που καθιστά εφικτή την απομακρυσμένη διαχείριση της υποδομής μέσω cloud. Η δυνατότητα αυτή επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δομήσουν και να διαχειριστούν το δίκτυο, τις συσκευές, την ασφάλεια και τις εφαρμογές τους, αλλά και να τα παραμετροποιήσουν εύκολα και γρήγορα. Η Cloud-managed διαχείριση έχει τα παρακάτω βασικά πλεονεκτήματα σε σχέση με την παραδοσιακά μοντέλα διαχείρισης:

Αμεσότητα

Ανάπτυξη νέων εφαρμογών και τροποποιήσεις ολόκληρης της ψηφιακής υποδομής της επιχείρησης σε μερικά μόλις λεπτά

Δυνατότητα ολοκληρωμένης προβολής

Μέσα από ένα dashboard φαίνεται όλο το φάσμα του δικτύου της επιχείρησης (εφαρμογές, χρήστες, συσκευές, δίκτυο και υπολογιστές), συμπεριλαμβανομένων των σημαντικών μετρήσεων LoB και IT, για αποτελεσματική λήψη αποφάσεων και επίλυση προβλημάτων


Προσαρμοσμένη επεκτασιμότητα υποδομών

Εύκολη και γρήγορη δημιουργία, αναβάθμιση ή υποβάθμιση νέων τμημάτων δικτύου χωρίς on-site υποστήριξη από μηχανικό IT και συνεχής λειτουργία με σύνδεση ή χωρίς στο cloud

Χαμηλότερο κόστος

Αποτελεσματικότερη χρήση πόρων και άριστο επίπεδο υπηρεσιών

Όλα τα προϊόντα που υποστηρίζουν το Cisco Meraki είναι πλήρως και κεντρικά διαχειρίσιμα μέσω cloud. Η εύχρηστη αρχιτεκτονική με πληθώρα χαρακτηριστικών, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα που αφορούν στις επιχειρήσεις τους, αλλά και να μειώνουν τα λειτουργικά τους κόστη.

Ασύρματο LAN

Το Cisco Meraki αποτελεί μια ασύρματη λύση, που περιλαμβάνει ένα πλήρες και πανίσχυρο σετ δυνατοτήτων. Η ρύθμισή του απαιτεί λίγα μόνο λεπτά και η παροχή είναι πλήρως αυτόματη.

Switches

Τα switches του Cisco Meraki (MS) συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα της κεντρικής διαχείρισης μέσω cloud σε μία πανίσχυρη και απόλυτα αξιόπιστη πλατφόρμα. Η διαχείριση μέσω cloud δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να ρυθμίσει και να παρακολουθήσει άμεσα χιλιάδες θύρες switches μέσω διαδικτύου.

Συσκευές Ασφαλείας

Οι συσκευές Cisco Meraki (MX) προσφέρουν ολοκληρωμένη λύση δικτύωσης και ασφάλειας, αφού είναι σχεδιασμένες να παρέχουν εξαιρετικά ασφαλή, ταχύτατα και εύκολα διαχειρίσιμα δίκτυα. Οι συσκευές MX είναι πλήρως διαχειρίσιμες μέσω του διαδικτυακού πίνακα ελέγχου του Cisco Meraki, με έξυπνες ρυθμίσεις και πλήρη αυτονομία, δίνοντας τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου, ενεργοποίησης και υλοποίησης εντολών χωρίς τη φυσική παρουσία μηχανικού IT.

Mobility Management

Ενοποιημένη διαχείριση και έλεγχος χιλιάδων φορητών και επιτραπέζιων συσκευών μέσα από την απόλυτα ασφαλή πλατφόρμα διαχείρισης του Meraki. Αποτελεσματικός χειρισμός της στρατηγικής κάθε επιχείρησης, χάρη στην απλούστατη προσθήκη νέων συσκευών και την αυτόματη εφαρμογή των πολιτικών ασφαλείας.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ