2015-05-22 12:34:18
Φωτογραφία για Δείτε τα προγνωστικά για Ελλάδα και Κύπρο στον τελικό της Eurovision!
«Φωτιά» έχουν πάρει τα προγνωστικά για τον τελικό της Eurovision (το Σάββατο, στις 22:00), με τη Σουηδία να διατηρεί μικρό προβάδισμα για τη νίκη, την ώρα που η Ελλάδα και η Κύπρος ανεβοκατεβαίνουν! Το star.gr σου παρουσιάζει τις πιο πρόσφατες εκτιμήσεις.

Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, τόσο η Ελλάδα, όσο και η Κύπρος, θα είναι εκτός 10άδας, με την Μαρία Έλενα Κυριάκου να παίρνει τη 15η θέση και τον Γιάννη Καραγιάννη τη 17η!

Η Σουηδία παραμένει φαβορί για την πρώτη θέση, ωστόσο, τα προγνωστικά προβλέπουν ότι η ψηφοφορία του Σαββάτου θα εξελιχθεί σε «μάχη», αφού οι διαφορές μεταξύ των χωρών που διεκδικούν την κορυφή θα είναι μικρή.

Σε μικρή απόσταση από τη Σουηδία ακολουθούν η Ιταλία και η Ρωσία (εκτινάχθηκε στα στοιχήματα μετά τον α’ ημιτελικό), ενώ το top5 εκτιμάται ότι θα συμπληρώσουν η Αυστραλία και το Βέλγιο, ενώ το πάλαι ποτέ φαβορί, η Εσθονία, «κατρακύλησε» από τις δύο πρώτες θέσεις στην 6η θέση.

Στους χαμένους της 60ης Eurovision, σύμφωνα πάντα με τα γραφεία στοιχημάτων, είναι οι Γερμανία, Λιθουανία, Μαυροβούνιο και Αρμενία, που κατατάσσονται στον… πάτο του βαθμολογικού πίνακα! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ