2015-05-22 19:26:10
Φωτογραφία για ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ : EXTRA ΩΘΗΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΟ ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ «ΑΙΩΝΙΩΝ»
Ο Γιάννης Φουντούλης συνέβαλε στο να πάρει από την αρχή ρόλο οδηγού ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Βουλιαγμένη.

Ο διεθνής φουνταριστός μίλησε στο "gavros.gr" και αναφέρθηκε στην πιθανότητα ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στους επερχόμενους τελικούς της Α1:

«Μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγώνα και δεν αφήσαμε περιθώρια στην Βουλιαγμένη να διεκδικήσει κάτι καλό. Παίξαμε συγκεντρωμένα από την αρχή και χτίσαμε μια διαφορά που την κρατήσαμε. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα και θέλουμε κάτι ανάλογο και στον δεύτερο αγώνα. Η Βουλιαγμένη στην έδρα της παραδοσιακά δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους, καθώς είναι μια ιδιαίτερη πισίνα. Ωστόσο και αυτό το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από την δική μας απόδοση» εξήγησε ο πρώτος σκόρερ χθες, ενώ για τον αντίπαλο στον τελικό, είπε:

«Προσωπικά, με όλο τον σεβασμό που έχω για τον Εθνικό, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δούμε τελικούς “αιωνίων” και στο πρωτάθλημα, αφού έχει προηγηθεί το Κύπελλο. Θεωρώ ότι θα δώσει μια έξτρα ώθηση στο ελληνικό πόλο. Το άθλημα μας μπορεί να γίνει πιο δημοφιλές και τι καλύτερο από το να είναι αντιμέτωπες οι δύο αυτές ομάδες».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ