2015-05-23 07:02:23
Φωτογραφία για Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και μεταφορά σκόνης από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής, περιμένουμε το Σάββατο 23 Μαΐου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 30 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι με γρήγορη εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Μυρτώο Πέλαγος ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Σαρωνικό τοπικά ισχυροί.

Αραιές νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ