2015-05-23 09:43:08
Φωτογραφία για Aρβανίτης από Λαμία: Ανατροπές στα ΜΜΕ; [video]
Με τον Βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βέττα να μας «διαβεβαιώνει» ότι σύντομα θα δούμε μεγάλες ανατροπές στα Μέσα Ενημέρωσης και ο χάρτης θα αλλάξει ριζικά αλλά και με τον διευθυντή του Κόκκινουfm Κώστα Αρβανίτη να «καταθέτει» τις «ειδησιογραφικές απάτες» που στήνονται για την παραπληροφόρηση του κόσμου, ολοκληρώθηκαν τα «εγκαίνια» του Kόκκινου FM στη Λαμία, στους 88.

Με μια συγκέντρωση – συζήτηση πραγματοποιήθηκε η «γνωριμία» των Λαμιωτών με το ΝΕΟ ραδιόφωνο που μπαίνει στη ζωή του που δεν είναι άλλο από το πετυχημένο στην Αθήνα και σε δεκάδες άλλες πόλεις: Kόκκινο Fm Λαμίας.

Με αφορμή το παραπάνω γεγονός ακολούθησε μια συζήτηση για τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης και όχι μόνο Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Αρχαίας Αγοράς στην Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας έχοντας ως Ομιλητές τον Κώστα Αρβανίτη, Δ/ντη του ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο, τον Γιώργο Ανανδρανιστάκη, δημοσιογράφο, και την Μαριάννα Σαββαΐδου, υπεύθυνη του ρ/σ 88 Στο Κόκκινο Λαμίας, πρώην Μελωδία.

Εκτός των παραπάνω, τον λόγο πήραν όλοι οι βουλευτές Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κυριακάκης, Α. Καραναστάσης, Δ. Βέττας και Β. Λέβα και ο δήμαρχος Λαμίας Ν. Σταυρογιάννης,

Το παρών έδωσαν: Ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Χ. Σταικούρας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κ. Αποστολόπουλος και Θ. Μιχελής, πλήθος κόσμου καθώς και δημοσιογράφοι της περιοχής.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ