2015-05-23 11:10:10
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η Κ16 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Αναχωρεί το Σάββατο για την Γερμανία η Κ-16 για να συμμετάσχει στο τουρνουά "HelpPhone Cup" που διοργανώνει η Tannenhof στο Ντίσελντορφ στις 24 και 25 Μαϊου.

Για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου η ομάδα Κ-16 της Ακαδημίας μας προκειμένου να συμμετάσχει στις 24 και 25 Μαϊου στο "HeplPhone Cup" που διοργανώνει και φέτος η Tannenhof FC. Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη είναι στον ίδιο όμιλο με την Fortuna Dusseldorf, την KV Mechelen και την SV Straelen.

Οι αγώνες της ομάδας μας είναι όλοι την Κυριακή 24/5 ενώ την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες κατάταξης.Ο Ολυμπιακός είναι στο Γ' γκρουπ ενώ τα άλλα δυο αποτελούνται από τις παρακάτω ομάδες: Α': Rapid Wien, Mainz 05, Bor. Monchengladbach, Sportfr. Gerresheim, B': Besiktas Instanbul, Hoffenheim, Schalke 04, Tannenhof.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Γερμανία είναι οι: Σκαφίδας, Καράδαης, Παπαχρόνης, Παπαδογεωργάκης, Γιανναράκης, Abara, Φλέγκας, Μανωλάκης, Ορφανίδης, Τσιμπούκας, Ασημάκης, Αγγελόπουλος Γ., Τουλκερίδης, Νικούλης, Κωστανάσιος, Καμπετσής, Βαλοτάσιος, Τσιπιρτίμης, Γκλεγκλές. Την ομάδα εκτός από τον προπονητή της Γιώργο Παπακωστούλη, συνοδεύει ο Νίκος Κολοκυθάς και ο Νίκος Κώστας.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ