2015-05-23 11:42:06
Φωτογραφία για Το απειλητικό μήνυμα στο FB του 31χρονου, που επί τρίωρο παρέμεινε «ταμπουρωμένος»! [video]
Λίγα λεπτά πριν τις 12.30 το βράδυ της Παρασκευής και μετά από περίπου τρεις ώρες διαπραγματεύσεων έληξε το «θρίλερ» με τον ταμπουρωμένο 31χρονο σε διαμέρισμα τριώροφης κατοικίας, επί της οδού Μεσσάτιδος 6 στην Αρόη Πατρών, ο οποίος απειλούσε πως θα βάλει φωτιά και θα καεί…!

Ο νεαρός συνοδευόμενος από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, βγήκε από το διαμέρισμα του εξυβρίζοντας τον πατέρα του που βρισκόταν στο σημείο μετά από απαίτηση του, αλλά και την μητέρα του, τους οποίους σύμφωνα με τα όσα είπε στους διαπραγματευτές ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

Στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ τον συντονισμό της οποίας είχε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Ταξίαρχος Γιάννης Σεϊντής, οι χειρισμοί ήταν ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθώς υπήρχε η πληροφορία πως ο 31χρονος οπλοφορούσε. Γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε από τις αστυνομικές πηγές.

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο πριν τις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής όταν σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, έστειλε μήνυμα μέσω facebook στη μητέρα του λέγοντας της «Εδώ θα γίνει ο τάφος μου» εκδηλώνοντας ταυτόχρονα την πρόθεση να βάλει φωτιά και να καεί ζωντανός. Η γυναίκα αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία και από τότε ξεκίνησε η «μαραθώνια» επιχείρηση που τελικώς είχε αίσιο τέλος.


Ο νεαρός είχε επιστρέψει στην Πάτρα από την Αθήνα, όπου εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινά καταστήματα πριν από έξι μήνες, εξαιτίας σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ