2015-05-23 15:07:22
Φωτογραφία για ΤΑ ΕΙΠΑΝ... «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ» Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ!
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη.

Οι αστυνομικές αρχές από τη μεριά τους έθεσαν θέμα για ένα πανό το οποίο γράφουν τα ΜΜΕ, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να απαντούν.

«Εμείς θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή και θα κάνουμε τα πάντα ώστε και ο τελικός να είναι γιορτή! Αφήστε λοιπόν τις ιστορίες με τα πανό και δείτε όλους αυτούς που μας συκοφαντούν καθημερινά και κυρίως τον Πρόεδρό μας, τον κύριο Μαρινάκη. Αλλά απλά τον κάνουν πιο δυνατό! Αυτό καταφέρνουν! Ξαναλέω. Εμείς θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή», ήταν τα λόγια του Σάββα Θεοδωρίδη, ενώ ο διευθυντής επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς, ανέφερε.

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εξοργισμένος γιατί βλέπει εδώ και τόσο καιρό συκοφαντικά και δυσφημιστικά πανό σε όλη την Ελλάδα για τον κύριο Μαρινάκη. Μέχρι και λίγα μέτρα από τη ΓΑΔΑ βάζουν τέτοια πανό διαρκώς, προφανώς βάσει οργανωμένου σχεδίου. Που ήταν η ευαισθησία του Υπουργείου, των αρχών και του κ. Σιμιτζόγλου; Δεν τα έχουν δει; Δεν τα γνωρίζουν; Τι έχουν κάνει για να σταματήσει αυτή η χυδαιότητα»;
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ