2015-05-23 17:13:06
Φωτογραφία για Φώτης Αλεξόπουλος: Είναι αλήθεια κ. Διοικητά ότι 100 ασθενοφόρα είναι καθηλωμένα;
Eπείγουσα επιστολή απέστειλε ο Γραμματέας του ΙΝΚΑ  κ. Φώτης Αλεξόπουλος στον Διοικητή του Ε.Κ.Α.Β  προκειμένου να ενημερωθεί για τον σχεδιασμό του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας ενόψει της Καλοκαιρινής Περιόδου .

Η Επιστολή είναι η παρακάτω :

Κ. Διοικητά

Παρακολούθησα  με έκπληξη την Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σοφία Βουλτεψη   σε τηλεοπτικό πάνελ της  Πρωινής εκπομπής  του «MEGA Σαββατοκύριακο»   23/5/ ,  να  καταγγέλλει στον «Αέρα»  ότι 100 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρίσκονται σε ακινησία λόγο μηχανολογικών προβλημάτων.

 Όπως  καταλαβαίνετε τέτοιες δηλώσεις από επίσημα χείλη βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου «βάζουν φωτιές»  και  προκαλούν ανησυχία σε όλους  εμάς τους πολίτες- καταναλωτές και  θα σας παρακαλούσα με την παρούσα επιστολή μου να με ενημερώσετε για τα παρακάτω :

1)  Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας κατά την καλοκαιρινή περίοδο, έχει αναπτύξει ένα πλήρες σχέδιο με ενίσχυση όλων των τουριστικών προορισμών  για την άμεση αντιμετώπιση όλων των περιστατικών?


2)Είναι έτοιμο και  βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και το Τμήμα Αεροδιακομιδών για την εξυπηρέτηση της διακομιδής οξέων και βαρέων περιστατικών  από τις  πιο απομακρυσμένες ( νησιωτικές) περιοχές της χώρας μας?

3) Το Τηλεφωνικό Κέντρο του Ε.Κ.Α.Β( 166) έχει στελεχωθεί ( πλήρες) από προσωπικό  ώστε να λειτουργεί 24 ώρες για την άμεση  εξυπηρέτηση των Πολιτών?

4) Υπάρχει τελικά πρόβλημα με τον στόλο των μηχανοκίνητων μονάδων( Ασθενοφόρα Κ.λ.π)  του Ε.Κ.Α.Β και αν Ναι , σε ποιες περιοχές παρατηρείται έλλειψη?

Με εκτίμηση

Φώτης Αλεξόπουλος Γραμματέας για θέματα Τ.Α  του ΙΝΚΑ /Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ