2015-05-23 18:42:23
Φωτογραφία για ΠΑΥΛΙΔΗΣ : ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
Στους λόγους που χάρισαν στον Ολυμπιακό την άνετη νίκη επί της Βουλιαγμένης με 9-5 στον πρώτο τελικό των πλέι-οφ της Α1, στάθηκε ο Χάρης Παυλίδης.

Ο προπονητής των πρωταθλητριών Ευρώπης μιλώντας στο "gavros.gr" εστίασε στην αμυντική προσήλωση των παικτριών του, που δεν επέτρεψε στις αντιπάλους του να πάρουν ανάσα ειδικά στα δύο πρώτα οκτάλεπτα.

Αναλυτικά ο Χάρης Παυλίδης είπε:

«Εάν κρατήσουμε την έδρα μας θα πάρουμε πρωτάθλημα σίγουρα.

Η δική μας ομάδα στηρίζεται στην άμυνα. Εάν η άμυνα δε δουλέψει, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, Και γενικότερα σ’ όλα τα ομαδικά αθλήματα από την άμυνα ξεκινάει από αυτόν τον τομέα.

Είχαμε πολύ καθαρό μυαλό στην επίθεση, Στο πρώτο οκτάλεπτο προηγηθήκαμε με 3-0 και εάν είμαστε λίγο πιο εύστοχοι στον παίκτη παραπάνω θα είχαμε φτάσει ψηλότερα τον δείκτη του σκορ.

Ξεφύγαμε 7-1 στη συνέχεια έγινε καλή διαχείριση. Εντάξει, είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Χάρη Παυλίδη, ο οποίος δεν παρέλειψε να σταθεί στην κρισιμότητα του δεύτερου τελικού της Κυριακής

Ειδικά για μία σειρά αγώνων σαν αυτή, πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι σημαντικό.

Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και για την Βουλιαγμένη, αφού σε περίπτωση κατά την οποία γίνει το 0-2 θα είναι πού δύσκολο και για την αντίπαλό μας να αντιδράσει. Θα είναι μία ακόμη σκληρή μάχη. Όλα είναι θέμα συγκέντρωσης».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ