2015-05-24 02:41:21
Φωτογραφία για ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ... «ΚΑΡΕ» ΤΟΥ ΤΣΟΡΙ! (PHOTOS)
Ένα ξεχωριστό... «καρέ» για τον Τσόρι τη φετινή σεζόν.

Ο Αργεντίνος «μαέστρος» του Θρύλου που έκανε τη διαφορά έχει μια ιδιαίτερη επίδοση. Διότι κατάφερε να σκοράρει και στις τέσσερις διοργανώσεις που έχει πάρει μέρος, τη φετινή σεζόν, ο Ολυμπιακός, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Δεν είναι μονάχα τα 15 γκολ που σημείωσε στο πρωτάθλημα, αλλά και οι 11 ασίστ που έδωσε κατά τη διάρκεια της σεζόν και όλα αυτά μαζί έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να έρθει ο τίτλος του πρωταθλήματος στο Λιμάνι. Ο Τσόρι έβαλε γκολ και στις άλλες τρεις διοργανώσεις που πήρε μέρος ο Θρύλος.

Θυμίζουμε ότι είχε σημειώσει μια γκολάρα στο ματς με τη Μάλμε, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ενώ βρήκε δίχτυα και στο Europa League στη ρεβάνς με την Ντνίπρο στο Καραϊσκάκη, όταν και πέτυχε το 2-1 για τους ερυθρόλευκους.

Το «κερασάκι στην... τούρτα» ήρθε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο την Ξάνθη. Εκείνη η γκολάρα από τις λίγες, με την... υπογραφή του «μαέστρου», με την οποία έγινε το 2-0 στο ματς.

Ας θυμηθούμε στον πίνακα που ακολουθεί τα 18 γκολ που σημείωσε φέτος ο Ντομίνγκες, σε όλες (και τις τέσσερις δηλαδή) τις διοργανώσεις που συμμετείχαν οι ερυθρόλευκοι.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ