2015-05-24 06:14:24
Φωτογραφία για Πάτρα: To προειδοποιητικό μήνυμα που έστειλε στη μητέρα του ο νεαρός που απειλούσε να καεί ζωντανός - Δείτε φωτο
Σύμφωνα με πληροφορίες o 31χρονος άνδρας έστειλε ένα προειδοποιητικό μήνυμα στη μητέρα του, η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία. Συγκεκριμένα, ο νεαρός φέρεται να της έστειλε μέσω facebook μια εικόνα που έδειχνε ένα σπίτι στις φλόγες, προϊδεάζοντάς τη για τις προθέσεις του. Η μητέρα του νεαρού, που μένει στη Μυτιλήνη, ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. κι έκτοτε ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια για να μεταπειστεί ο άνδρας και η ιστορία να λήξει αναίμακτα, σύμφωνα με το thebest.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ιωάννη Σεΐντή, τον Διευθυντή του Γ Α.Τ.Ανδρέα Τσαπικούνη, τον ειδικό διαπραγματευτή της Ασφάλειας Πατρών Γιώργο Λυγερό και την ψυχολόγο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας Ιωάννα Τσάκωνα. Επί τόπου βρέθηκε και η πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μετά από προσπάθειες τριών ωρών ο άνδρας μεταπείστηκε και με εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του.

Δείτε περισσότερα: Πάτρα: Στην ψυχιατρική ο νεαρός που απειλούσε να βάλει φωτιά στο σπίτι του
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ