2015-05-24 19:54:17
Φωτογραφία για «ΠΟΡΤΑ» (ΚΑΙ) ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ!
Ίσως ο μόνος προπονητής που έχει πει... «όχι» ΚΑΙ σε Μπαρτσελόνα ΚΑΙ σε Ρεάλ είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Σύμφωνα με την «AS», απέρριψε πρόταση των Μαδριλένων, επειδή... είχε δώσει το λόγο του στην Μπιλμπάο!

Είναι όνειρο κάθε προπονητή να του χτυπάει την πόρτα (και μάλιστα δυο φορές) η Μπαρτσελόνα. Είναι ακόμα πιο κολακευτικό να ενδιαφέρεται για τον ίδιο ΚΑΙ η Ρεάλ.

Ακόμα πιο τιμητικό όμως, είναι να κρατάει κανείς τον λόγο του, όπως φέρεται να έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε!

Μετά από δυο σεζόν που οι «μπλαουγκράνα» έδειξαν ενδιαφέρον για να κάτσει στον πάγκο τους, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είχε αντίστοιχη πρόταση φέτος και από τους Μαδριλένους. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η εφημερίδα «AS», που σημειώνει ότι του ζητήθηκε προ μηνός ν’ αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι εφόσον εκείνος δεν κατακτούσε κάποιο τίτλο.

Το θέμα όμως δεν είναι ότι είπε «όχι» και αυτή τη φορά. Ότι αρνήθηκε αυτό που θα μπορούσε να είναι όνειρο ζωής για κάθε προπονητή. Αλλά ότι το έκανε για να κρατήσει... την υπόσχεσή του! Αυτή που είχε δώσει, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, στον πρόεδρο της Μπιλμπάο, Γιόσου Ουρούτια.

Παρόλο λοιπόν που τη χρονική στιγμή που παρουσιάζεται να του έγινε η πρόταση ήταν ελεύθερος (η επέκταση συμβολαίου του με τους Βάσκους υπεγράφη την περασμένη Παρασκευή, όπως σας ενημερώσαμε) έμεινε πιστός στο λόγο του και αρνήθηκε ευγενικά την πρόκληση της «βασίλισσας».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ