2015-05-24 22:20:18
Φωτογραφία για ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΜΕ ΕΝΑ... ΜΗΝΥΜΑ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ!
Ο πιο... ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αισθάνεται ο Κώστας Φορτούνης από το βράδυ του Σαββάτου με αφορμή το γεγονός ότι συνδύασε την πρώτη του σεζόν στην επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά και με δικές του πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο 22χρονος διεθνής μέσος των ερυθρόλευκων πέτυχε το πρώτο του γκολ στην καριέρα του σε έναν τελικό Κυπέλλου με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 80ό λεπτό κόντρα στην Skoda Ξάνθη συνδυάζοντας με ένα γκολ αντάξιο του ταλέντου και της ποιότητάς του τη εξαιρετική του εμφάνιση, αποδεικνύοντας ότι έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει τον ηγέτη του μέλλοντος στο Λιμάνι.

Ο νεαρός μέσος του Θρύλου, ο οποίος έφτασε αισίως τα 10 τέρματά του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τα ερυθρόλευκα, ανέβασε σχετικό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μέσω του οποίου φανέρωσε την ευτυχία του.

Αναλυτικά ο Φορτούνης έγραψε:


«Η ομάδα μας χτες επικράτησε με 3-1 της Ξάνθης και κατέκτησε το 27ο κύπελλο και το 17ο νταμπλ!!!Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος και για το γκολ που κατάφερα να βάλω καθώς έφτασα τα 3 γκολ στο κύπελλο και μαζί με τα 7 γκολ του πρωταθλήματος, έφτασα τα 10 εφέτος!!!

Μια πολύ καλή χρονιά για εμένα και τον Ολυμπιακό!!!Επίσης ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού που όλη την χρονιά με στήριζε!!!Ελπίζω του χρόνου να είναι μια ακόμα καλύτερη χρονιά και με την ευρωπαϊκή διάκριση για την ομάδα μας!!!Αυτό που μένει τώρα είναι ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του Euro 2016!!!Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι!!!»
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ