2015-05-25 04:30:11
Φωτογραφία για Ποιος ήταν ο νεαρός που αυτοκτόνησε στο μετρό της Ακρόπολης
Απαρηγόρητη είναι η οικογένεια του 26χρονου, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, την Παρασκευή το απόγευμα, στο σταθμό του μετρό της Ακρόπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός ήταν γιος διοικητή νοσοκομείου της Αθήνας.

Ο νεαρός άνδρας ανασύρθηκε νεκρός ύστερα από επιχείρηση απεγκλωβισμού του στις ράγες του μετρό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο νεαρός υπέφερε από κατάθλιψη και είχε απολυθεί πρόσφατα από τη δουλειά του.

Την ίδια στιγμή, ένα σχόλιο μιας «φίλης» του αδελφού το στο Facebook κάνει λόγο για ένα ήσυχο παιδί που τα έπαιρνε όλα μέσα του και αναφέρει πως «το ύπουλο φίδι της κατάθλιψης τον κατασπάραξε»!

Η θλίψη του πατέρα για την τραγική απώλεια του γιου του, Πάτρικ, αποτυπώνεται στα μηνύματα που έχει αναρτήσει στο προφίλ του στο facebook,

Το πιο πρόσφατο μήνυμα του πατέρα που αναρτήθηκε στις 14:00 γράφει: «Και εσείς, κυβερνώντες, πρώην και νυν, αναλογιστείτε το μερίδιο ευθύνης που έχετε. Μας τα πήρατε όλα, μας εγκαταλείψατε μέσα στο σκοτάδι... Εκεί ακριβός που ο Πάτρικ μη βρίσκοντας διέξοδο επέλεξε το μονοπάτι το μακρύ και το μοναχικό, με μας που τον αγαπάμε να τον αναζητούμε απεγνωσμένα...»


«Ήσουν δυνατός, έξυπνος, ξεροκέφαλος, και ήσουν ο γιος που αγαπούσα πολύ. Πριν φύγω, χθες το πρωί σε αγκάλιασα, σε φίλησα και σου είπα πως σε αγαπάω πάρα πολύ... Δεν απάντησες,,, άλλα μετά από λίγο πήγες για το μεγάλο ταξίδι... Πως μας άφησες έτσι με τόση αγάπη στην καρδιά για σένα. Που μπορούμε να τη δώσουμε? μάλλον πουθενά γιατί ανήκει μόνο σε σένα και μας παρασέρνει σε άγνωστες ατραπούς, σε άγνωστα μονοπάτια και σ" ένα άγνωστο αύριο... Αντίο αγαπημένε μου Πάτρικ. Σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε... μόνο που δεν ξέρουμε το πότε..»

«Κάποιες στιγμές η ζωή σε τιμωρεί, ακόμα και όταν δεν φταις... ακόμα και όταν δεν τ' αξίζεις αυτό που σου κάνει. Σήμερα "έφυγε" ο αγαπημένος μου γιος, ο Πάτρικ για το μεγαλο ταξιδι. Ήταν η επιλογή του γιατί δεν άντεχε την αδικία και όλα αυτά που αντιμετώπιζε στον κόσμο που ζούσε. Βέβαια, δεν σκέφθηκε εμάς που αφήνει πίσω του... Πονάει πάρα πολύ... Η ζωή μας παίρνει άλλη τροπή μόνοι μας, χωρίς την παρουσία του... χωρίς το χαμόγελο του. Θα σας παρακαλούσα να προσευχηθείτε για να είναι καλά εκεί που βρίσκεται...»

Συντετριμμένος και ο αδελφός, ο οποίος του είχε μεγάλη αδυναμία.

Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν μαζί κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου τους στην οποία γράφει: «Ήσουν ξεροκέφαλος αλλά ταυτόχρονα και δίκαιος, ήσουν αληθινός και προσπαθούσες πάντα να κάνεις το σωστό...Πάνω από όλα ήσουν, είσαι και θα είσαι ο αδερφός μου και η αδυναμία μου!! Ξανά μαζί κάποια στιγμή!», προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε φίλους και γνωστούς της οικογένειας και όχι μόνο.

Σε μια άλλη φωτογραφία γράφει τα εξής συγκλονιστικά λόγια: «Ήταν στο σκοτάδι και τώρα είναι στο φως! Να είσαι κοντά μου αδερφέ μου με όποιον τρόπο επιλέξεις αρκεί να ξέρω ότι είσαι εδώ!»

Τραγική ειρωνεία αποτελεί μια παλαιότερη δημοσίευση του πατέρα του, ο οποίος είχε ποστάρει μια φωτογραφία μπαμπάδων και παιδιών γράφοντας: «Από τη στιγμή που τα παιδιά έρχονται στον κόσμο, οι γονείς γίνονται οι αναμνήσεις τους. Ας φροντίσουμε να είναι όμορφες», θέλοντας να δείξει την αδυναμία που έχει στα παιδιά του.

Μάλιστα, το Πάσχα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία, μέσω της οποίας προέτρεπε τους φίλους του να αγκαλιάζουν πιο συχνά τους δικούς τους ανθρώπους γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γίνουν… αναμνήσεις.

Πηγή: zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ