2015-05-25 16:00:17
Φωτογραφία για Κατέχω νόμιμα ό,τι μου βρήκαν! - Τί είπε ο 74χρονος για τα αρχαία αντικείμενα και τις εικόνες;
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο 74χρονος και ο 39χρονος που την περασμένη Πέμπτη συνελήφθησαν, στη Μεσαρά, για αρχαία αντικείμενα και εικόνες που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Σήμερα, οι δύο απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και ανακριτή, με τον όρο να μη βγουν από τη χώρα. Στον 74χρονο, που έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν, επιβλήθηκε ο όρος να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, ενώ ο 39χρονος υποχρεούται στην αντίστοιχη ενέργεια, μία φορά το μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 74χρονος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι κατέχει νόμιμα όσα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο 39χρονος για τον ανιχνευτή μετάλλων που βρέθηκε στην κατοχή του, ανέφερε ότι φυτεύει δέντρα και θέλει να διαπιστώνει αν υπάρχει μέταλλο κάτω από το χώμα, στο σημείο όπου θέλει κάθε φορά να φυτέψει.

Σε δηλώσεις του, με δάκρυα ο 74χρονος ανέφερε ότι όλα όσα κατασχέθηκαν είναι καταγεγραμμένα από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ το ίδιο ισχύει και για αντίγραφα που κατείχε και τα οποία κατασχέθηκαν επίσης. Ο ίδιος είπε ότι τις εικόνες τις κατέχει με δικαστική απόφαση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ