2015-05-25 17:45:01
Φωτογραφία για Ιος, Σκιάθος, Μύκονος ή Πάρος;
Το τέλος των εξετάσεων για τους μαθητές είναι κοντά! Για τους φοιτητές, λίγο μακρύτερα! Αυτό δεν εμποδίζει καθόλου όμως τους 18-24 στην Ελλάδα να ονειρεύονται παραλίες! Άλλωστε σ αυτές τις ηλικίες, τι άλλο να σκεφτείς!

Τη Μύκονο, τη Σκιάθο που εξελίσσετε σε Μύκονος του Βορρά τα τελευταία χρόνια, την κλασσική .. after school  Πάρο και την ιδιαίτερα Ιο. 

Κι αν είσαι από 18 ως 24, ποιον άλλο θα επιλέξεις για τις διακοπές σου εκτός απ το www.18-24.gr!

Πακέτα διακοπών από 17 διαφορετικές πόλεις, σε περισσότερα απο 20 νησιά, με πάνω απο 400 επιλογές ξενοδοχείων! Κι όλα αυτα στις καλύτερες τιμές που μπορείς να βρείς!

Εδώ και μια δεκαετία, το συγκεκριμένο online travel agency  έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό, που πλέον ξεπερνάει τις ηλικίες που μέχρι τώρα απευθυνόταν. Λίγο το ότι οι περισσότεροι μεγάλωσαν, λίγο η φήμη, φέτος υπάρχει μεγάλη γκάμα ταξιδιωτικών πακέτων ακόμη και για οικογένειες.


Για τις γνωστές ηλικίες πάντως υπάρχει κι ένα επιπλέον κίνητρο! Η παροχή στα δημοφιλή για το νεανικό κοινό, εκπτωτικής κάρτας σε επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής στο κάθε νησί! Ο κάθε πελάτης του 18-24 Travel όχι μόνο πηγαίνει διακοπές στις καλύτερες τιμές, αλλά έχει κι επιπλέον εκπτώσεις και παροχές σε εστιατόρια, bar, club, παραλίες, σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ακόμη και σε εμπορικά καταστήματα!

Πριν αποφασίσεις για τις διακοπές σου, ρίξε μια ματιά στο www.18-24.gr! Ακόμη κι αν δεν είσαι 18 ως 24 ετών, αξίζει!
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ