2015-05-26 18:42:18
Φωτογραφία για ΡΟΥΣΣΑΚΗ : ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
Η Έλλη Ρουσσάκη αποτελεί μία από τις πλέον εμβηλατικές φυσιογνωμίες του ιστορικού τμήματος Κολύμβησης του Ολυμπιακού. Πρόσφερε τις υπηρεσίες στον σύλλογο για 17 συναπτά έτη από το 1974 έως το 1991, διάστημα στο οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος 16 φορές.

Η Έλλη Ρουσσάκη αποτελεί μία από τις πλέον εμβηλατικές φυσιογνωμίες του ιστορικού τμήματος Κολύμβησης του Ολυμπιακού. Πρόσφερε τις υπηρεσίες στον σύλλογο για 17 συναπτά έτη από το 1974 έως το 1991, διάστημα στο οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος 16 φορές. Μοναδική σύντομη παρένθεση ήταν η απώλεια του τίτλου το 1987. Όπως και αρκετοί από τους παλαίμαχους κολυμβητές, έδωσε και αυτή το παρόν στην κολυμβητική διοργάνωση «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 90 ΧΡΟΝΙΑ» βραβεύτηκε για την προσφορά της στο σύλλογο μας και πραγματοποίησε και απονομές στους νικητές των αγώνων.

Απαντώντας στις ερωτήσεις από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. (www.osfp.gr) δήλωσε τα ακόλουθα:


Πώς σας φάνηκε η διοργάνωση που διεξήχθη στο «Π. Καπαγέρωφ»;

«Ήταν μια πολύ ωραία πρωτοβουλία που συγκέντρωσε παλιούς αθλητές. Μου άρεσε που ήταν όλοι εκεί, ήρθαν με συγκίνηση και αγκάλισαν την διοργάνωση. Ευχαριστούμε που μας θυμήθηκε και μας βράβευσε ο Ολυμπιακός, πάντα αισθόνμαστε μέλη του Ολυμπιακού αυτό δεν αλλάζει ποτέ από τι στιγμή που ήσουν αθλητής αυτού του συλλόγου. Θα ήθελα κάποια στιγμή να υπήρχε σύλλογος βετεράνων αθλητών για να συναντιόμαστε να μιλάμε και να αποτελεί μια συνέχεια και για τους παλιούς και για τους νεότερους αλλά και για τα παιδιά μας που βρίσκονται στο χώρο. Να ευχαριστήσω τον Σπύρο τον Μπιτσάκη για όλη την προσπάθεια που κάνει».

Κάποια ισχυρή ανάμνηση από την περίοδο που κατακτούσατε τα πρωταθλήματα;

«Για εμένα τα πρωταθλήματα ήταν καθαρά θέμα Ολυμπιακού γιατί δεν είχα κάποιο άλλο προσωπικό ενδιαφέρον. Δεν με ενδιέφερε να κερδίσω τους αγώνες αλλά υπήρχε απόλυτη προσήλωση ώστε να κερδίσει ο Ολυμπιακό το πρωτάθλημα. Κολυμπούσα όπως μου έλεγε ο προπονητής μου ούτως ώστε να συγκεντρώνουμε τους απαραίτητους βαθμούς».

Ένα σχόλιο για την Ακαδημία Κολυμβήσης στην οποία αγωνίζονται και τα παιδιά σας;

«Υπάρχουν οι προϋποθέσεις, το κολυμβητήριο και ο κόσμος που είναι Ολυμπιακός και ενδιαφέρεται να είναι σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Θέλω να δω και εγώ τα επόμενα χρόνια παιδιά απο το φυτώριο να πλαισιώνουν τις αγωνιστικές ομάδες και να συνεχίζουν την παράδοση».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ