2015-05-26 20:10:49
Φωτογραφία για 12 (+1) πράγματα που δεν έχουν σημασία όταν σου αρέσει κάποιος...
Μην αφήσεις μικρά πράγματα να σου στερήσουν κάτι μεγάλο

Είμαστε σίγουρες ότι ξέρεις πάνω κάτω τι κάνει κάποιον ιδανικό για σένα . Και δεν μπορούμε να φέρουμε αντίρρηση σε αυτό. Εξάλλου το τι κάνει κάποιον ελκυστικό και τι όχι δεν υπάγεται στον δικό μας έλεγχο. Πρόκειται περισσότερο για έμφυτα ένστικτα στα οποία υπακούμε. Ποια ήταν όμως η τελευταία φορά που ενώ σου άρεσε κάποιος, δεν άφησες τον εαυτό σου να δοκιμάσει και πιθανώς να απολαύσει μία σχέση μαζί του επειδή σε σταμάτησαν διάφορες σκέψεις, από τα παπούτσια που φοράει μέχρι τη δουλειά που κάνει; Εδώ έχουμε όλα αυτά που κατά καιρούς σου έχουν περάσει από το μυαλό, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν σημασία. Δηλαδή έχουν, αλλά είναι μικρόνοιες μπροστά σε κάτι μεγάλο που μπορεί να σε περιμένει. Όχι τίποτα άλλο, αλλά γιατί είναι κρίμα μετά να μετανιώνεις για ευκαιρίες που δεν έδωσες.

1. Το ύψος του

Μην αγνοήσεις την έλξη που έχετε επειδή, σωματικά, δεν πληροί τα κριτήρια του τύπου που ιδανικά θα ήθελες να βγαίνεις.


2. Ο σωματότυπος του

Εδώ ισχύει ό,τι είπαμε και παραπάνω. Δεν είναι τόσο ρωμαλέος/ γυνασμένος/ με πλάτες/ με κοιλιακούς όσο ο πρώην σου. Έχεις σκεφτεί όμως τα πλεονεκτήματα του να βγαίνεις με κάποιον που έχει κοιλίτσα;

3. Αν παρτάρει συνεχώς (ή καθόλου)

Του αρέσει να πηγαίνει σε πάρτι με την μουσική που του αρέσει (εσένα πάλι όχι), να χορεύει και να κοινωνικοποιείται ενώ εσύ προτιμάς καναπέ και σειρά ή το αντίθετο. Μη φρικάρεις. Δώσε του μία ευκαιρία και προσπάθησε να διασκεδάσεις μία φορά μαζί του. Μπορεί κι εσύ να βρεις νόημα σε αυτό που κάνει.

4. Αν μένει ακόμα με τους γονείς του.

Χιλιάδες άνθρωποι μένουν ακόμα με τους γονείς τους, όχι επείδη θέλουν να τους τα έχει όλα έτοιμα η μαμά τους (προφανώς ισχύει και αυτό, αλλά δεν είναι ο κανόνας), αλλά για να εξοικονομήσουν χρήματα ή πολύ απλά επειδή δεν τους περισσεύουν τα χρήματα για να το κάνουν. Αν εσύ μένεις μόνη σου, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν, πάλι, ούτε εσύ μένεις μόνη σου όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος.

5. Την αυθόρμητη σου αντίδραση στην εμφάνιση του

Αν οι άνθρωποι που σου αρέσουν ανήκουν εμφανισιακά πάνω κάτω στην ίδια κατηγοριά, αυτός που δεν θα κάνει match με τις πρώην εμπειρίες σου θα σού φαίνεται ξένος, ανοίκειος, απλησίαστος. Δεν πειράζει. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι ξεκίνησες με clean cut τύπους και δεν μπορείς να μεταβείς στον υποστηρικτή της κουλτούρας μούσια και τατού. Οι επιλογές που κάνεις δεν χρειάζεται να είναι ψυχαναγκαστικά ίδιες.

6. Τι δουλειά κάνει

Και κατ' επέκταση πόσα χρήματα κερδίζει από αυτή. Λανθασμένα έχουμε συνδέσει την υπόληψη κάποιου με τα χρήματα. Δεν είναι απαραίτητο ότι αν βγάζει λίγα χρήματα και δεν κάνει τη δουλειά των ονείρων των γονιών σου θα είναι κακός άνθρωπος ή αντιθέτως αν βγάζει πολλά χρήματα δεν συνεπάγεται ότι είναι σνομπ και ξιπασμένος. Και, πρακτικά, αν η καθημερινές του επαγγελματικές ασχολίες δεν σε προσβάλλουν ηθικά δεν μπορούν να επηρεάσουν  την σχέση του μαζί σου.

7. Με πόσες γυναίκες έχει κάνει σεξ

Είτε είναι να είναι 20 φορές περισσότερο, είτε 20 φορές λιγότερο έμπειρος από εσένα, αυτός είναι ένας αριθμός που δεν υπάρχει λόγος να σε απομακρύνει από εκείνον. Για φαντάσου να σκεφτόταν το ίδιο για σένα. Δε θα ήταν άδικο;

8. Πόσες σοβαρές σχέσεις είχε

Αν μας ρωτάς, το να έχει κάποιος πείρα στις σχέσεις ειναι πάντα καλοδεχούμενο γιατί σημαίνει ότι ξέρει ήδη πως λειτουργούν κάποιοι εσωτερικοί μηχανισμοί και πιθανώς να ξέρει να αντιμετωπίζει πιο ώριμα περιπτώσεις, όπως τσακωμοί. Από την άλλη, η απειρία του μπορεί να θέλει περισσότερη προσπάθεια από μέρους σου, αλλά ταυτόχρονα είναι συναρπαστικό αν σκεφτείς ότι εσύ είσαι αυτή που θα του δείξει τον δρόμο.

9. Πόσο ταιριάζουν τα ενδιαφέροντα σας

Πριν πέσεις να μας φας ξέρουμε πολύ καλά ότι το να είστε και οι δύο σινεφίλ, να αγαπάτε τα σαββατοκύριακα εκτός πόλης, την ορειβασία ή τις μουσικές βραδιές στην αίθουσα του Παρνασσού, αγγίζει την τελειότητα, αλλά ακόμα κι αν τα ενδιαφέροντά σας δεν συναντιούνται πουθενά μπορείς να αισθάνεσαι τυχερή. Μπορεί να σου ανοίξει κόσμους που διαφορετικά μπορεί να μην συναντούσες ποτέ.

10. Το στιλ του

Θα ήταν φρικτό ψέμα να παραδεχτούμε ότι δεν μας νοιάζει καθόλου το στιλ του. Για να ασχοληθείς με κάποιον πρέπει να κερδίσει τις πρώτες εντυπώσεις. Και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και το στιλ. Αντικειμενικά πάντως, αν εκείνος σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα πολύ σύντομα οι ενδυαματολογικές του επιλογές δεν θα έχουν καμία σημασία.

11.Αν έχει ταξιδέψει

Ναι τα ταξίδια είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής. Μπαίνοντας σε μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από τη δική σου, παίρνεις εικόνες και εμπειρίες που σου ανοίγουν το μυαλό. Αλλά κανείς δεν λέει οτι ένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι υπέροχος και χωρίς αυτές  Επίσης, δες το σαν ευκαιρία. Θα εξερευνήσετε τον κόσμο μαζί.

12. Αν η πρώην του ήταν πολύ πιο σέξι από σένα

Εφόσον δεν τον διεκδικεί ακόμα, να σου θυμίσουμε ότι δεν υπάρχει κάποιος διαγωνισμός που πρέπει να κερδίσεις.

+1 πράγμα που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Τι πιστεύουν οι φίλοι σου για εκείνο.

Θα σκεφτείς τι σημασία έχει τι πιστεύουν εκείνοι για εκείνον αν εσύ περνάς καλά; Αν το θέτεις έτσι, φαίνεται να είναι εύλογη η σκέψη σου. Από την άλλη, δεν μπορείς να αρνηθείς το γεγονός οι φίλοι σου μπορούν να δουν αυτόν που είναι δίπλα σου με πιο καθαρή και αντικειμενική ματιά όταν εσύ είσαι τόσο ερωτευμένη που τον θέλεις για πατέρα των παιδιών σου. Αξίζει να λάβεις σοβαρά υπ' οψιν σου τη γνώμη τους γιατί συνήθως είναι η σωστή.  
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ