2015-05-26 21:13:16
Φωτογραφία για Πάτρα: Προφυλακιστέα η 48χρονη που αποσπούσε χρήματα από Πατρινούς για να τους... προφυλάξει από Grexit
Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στον Ανακριτή η 48χρονη που κατηγορείται για εκβίαση και απάτες σε βάρος πατρινών, από τους οποίους αποσπούσε χρήματα με το πρόσχημα ότι θα τα μεταφέρει στο εξωτερικό υπό το φόβο χρεοκοπίας της χώρας, ενώ ελεύθερος αφέθηκε ο 57χρονος συνεργός της.

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν μετά από καταγγελία 62χρονου, από τον οποίο απαιτούσαν το τελευταίο διάστημα, εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, με απειλές κατά τις ζωής του.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προσημείωσαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και το παρέδωσαν στον 62χρονο προκειμένου να το παραδώσει στους δύο δράστες, σε προκαθορισμένη συνάντηση που κανόνισε μαζί τους.

Στο προκαθορισμένο ραντεβού προσήλθαν οι δύο δράστες, ενώ μόλις η 48χρονη παρέλαβε το χρηματικό ποσό από τον 62χρονο, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, μαζί με τον 57χρονο συνεργό της.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, οι δύο δράστες στις 23-4-2015, στην Πάτρα, κατάφεραν να αποσπάσουν από 40χρονη το χρηματικό ποσό των 6.150 ευρώ με το πρόσχημα επενδυτικού κέρδους, καταθέτοντάς τα σε λογαριασμό τράπεζας του εξωτερικού.

Επίσης, με το ίδιο πρόσχημα η 48χρονη, κατάφερε να αποσπάσει τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, στην Πάτρα, από 72χρονο το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Πηγή: patrastimes
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ