2015-05-27 09:36:28
Φωτογραφία για ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ... ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΙΓΙΟ!
Ρίβερ, Μπενφίκα και Ίντερ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γουίδο Καρίγιο, αλλά στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον Αργεντίνο επιθετικό της Εστουδιάντες.

Τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή που αποκάλυψαν την πρόταση των ερυθρόλευκων για την απόκτηση του Γουίδο Καρίγιο επιβεβαίωσαν αργά το βράδυ στον Ολυμπιακό, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

«Αυτό που είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε είναι πως έχουμε καταθέσει μια μεγάλη προσφορά στην ομάδα του», τονίστηκε χαρακτηριστικά από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Όπως έγινε γνωστό, οι νταμπλούχοι Ελλάδας προσφέρουν 6,5 εκατ. ευρώ και τον Φράνκο Χάρα ως... έμψυχο αντάλλαγμα στην Εστουδιάντες για την απόκτηση του Αργεντίνου επιθετικού. Εκτός από τον Ολυμπιακό, και η Ρίβερ Πλέιτ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση που αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ (60 εκατ. πέσος) για τον 24χρονο φορ, ενώ από την πλευρά του παίκτη προκύπτει πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Πορτογαλία (Μπενφίκα) και την Ιταλία (Ίντερ).

Στο Λιμάνι, όμως, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά από την πρώτη στιγμή ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον σύλλογο και έχει έρθει σε επαφή με τον Καρίγιο, ο οποίος όπως δήλωσε θέλει να παίξει στο Champions League, κάτι που του προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ