2015-05-27 16:49:07
Φωτογραφία για Κάτω Παρτάλι: Η σειρά τελείωσε... ο Θανάσης πέθανε!
Αυλαία έριξε το βράδυ της Δευτέρας το «Κάτω Παρτάλι», το οποίο εντυπωσίασε με τα υψηλά ποσοστά που του χάρισε το τηλεοπτικό κοινό και κατέγραψε η Nielsen.

Η σειρά έκανε στο γενικό σύνολο 33% και 37,8% στο δυναμικό. Μάλιστα το σήριαλ του Mega, κατάφερε να φτάσει έως και το 44,9%.

Το κοινό διχάστηκε, φυσικά, με το τέλος του γνωστού σήριαλ, αφού ο γνωστός σε όλους μας Θανάσης, έκανε φινάλε, πέφτοντας νεκρός, έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε από άγνωστο, μέσα στο σπίτι του.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά τους τίτλους τέλους της σειράς, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και η Νάντια Κοντογεώργη, βγήκαν μαζί και διασκέδασαν σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά.

Μάλιστα ο δημοφιλής ηθοποιός, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την ακόλουθη φωτογραφία.

«Όποιος πεθαίνει στο Κάτω Παρτάλι, μένει στο Κάτω Παρτάλι», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός.

Συνέχεια τον Οκτώβριο


Με αγωνία αναμένονται οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ, οι οποίες θα αποκαλυφθούν στους δέκτες μας τον επόμενο Οκτώβριο, ενώ το τελευταίο επεισόδιο θα μεταδοθεί τον προσεχή Δεκέμβριο.

Πως πέθανε ο Θανάσης

Οι εξελίξεις που καθήλωσαν χθες το τηλεοπτικό κοινό ήταν πάρα πολλές και ενδιαφέρουσες. Καταρχήν, η Βίβιαν που έπεσε θύμα απαγωγής, βρέθηκε στην πλατεία των Τιράνων, στην Αλβανία. Και, όπως ήταν φυσικό, αυτός που την ανακάλυψε και την έφερε πίσω στο χωριό ήταν ο καλός της, Θανάσης. Πίσω στο Κάτω Παρτάλι, οι ανακρίσεις συνεχίζονται σε αμείωτο ρυθμό, αφού κανείς ακόμα δεν έχει ομολογήσει το θάνατο του Διαμαντή. Ωστόσο, ο υπ’ αριθμόν ένας ύποπτος, είναι ο παρολίγον γαμπρός του, Κωνσταντίνος. Όταν ο Θανάσης φτάνει στο χωριό μαζί με τη Βίβιαν, η οποία ήταν προφανώς εξουθενωμένη από το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής, της κάνει πρόταση γάμου. Και η τελευταία σκηνή, είναι όταν ο γεωπόνος, ανακοινώνει στον αστυνομικό ότι γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Διαμαντή. Εκεί πέφτει νεκρός, έπειτα από πυροβολισμό που δέχεται. Η συνέχεια στις μικρές οθόνες σας τον Οκτώβριο.

Πηγή: iefimerida
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ