2015-05-27 17:24:20
Φωτογραφία για ΓΕΜΑΤΟ... ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΖΕΡΑΡΝΤ!
Ο Στίβεν Τζέραρντ μπορεί να πήρε την απόφαση να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την αγαπημένη του Λίβερπουλ, ωστόσο φαίνεται πως ήδη σκέφτεται... την επιστροφή του!

Ο επί χρόνια μεγάλος αρχηγός των «κόκκινων», θέλησε να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της ομάδας, που τον λατρεύουν όσο τίποτα άλλο, με γραπτή επιστολή, δείχνοντας πόσο μεγάλη εκτίμηση τρέφει προς το μέρος τους.

Χαρακτηριστικά, το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Τζέραρντ:

«Ήταν τεράστια τιμή να ηγούμαι αυτής της ομάδας για τόσο μεγάλο διάστημα. Πάντα έδινα το καλύτερό μου εαυτό και προσπαθούσα να δώσω το καλό παράδειγμα. Σήμερα, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την απίστευτη στήριξή τους στο πρόσωπο μου τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Με βοηθήσατε να υλοποιήσω τα όνειρά μου ξανά και ξανά. Αυτές οι αναμνήσεις δεν ανταλλάσσονται με τίποτα.

Η Λίβερπουλ είναι το σπίτι μου και αγαπώ την πόλη. Νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο, αφού προετοιμάζομαι να μετακομίσω στην Αμερική. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι κάθε εβδομάδα για τα επόμενα χρόνια της καριέρας μου και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα περιπέτειά μου με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι στο MLS.


Θα βρίσκομαι στο εξωτερικό για τα επόμενα δύο χρόνια, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι σταματά ο δεσμός μου με τη Λίβερπουλ. Υποστήριζα αυτή την ομάδα όλη μου τη ζωή και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Ελπίζω ότι θα μου παρουσιαστεί η ευκαιρία να επιστρέψω στο σύλλογο κάποια μέρα. Νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω, αναλαμβάνοντας κάποιον ρόλο, στο μέλλον».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ