2015-05-27 22:56:42
Φωτογραφία για Πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ ο Λάκης Λαζόπουλος
Το τελευταίο "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" ετοιμάζει ο Λάκης Λαζόπουλος και αναμένεται και πάλι να κάνει νούμερα... Eurovision σε μια ακόμα Τρίτη που του ανήκει δικαιωματικά εδώ και χρόνια.

Τη σεζόν που πέρασε ο Λάκης Λαζόπουλος ξεπέρασε... τον εαυτό του αφού ανέβασε ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις της εκπομπής του στους πίνακες τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα την προηγούμενη σεζόν, 2013-2014, το «Αλ τσαντίρι νιουζ» είχε σημειώσει 40,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 38,2% στο δυναμικό κοινό.

Τη φετινή σεζόν όμως, 2014-2015, οι μέσοι όροι αυξήθηκαν κατά πολύ αφού έως τώρα η εκπομπή έχει σημειώσει 45,7% στο γενικό σύνολο και 42,5% στο δυναμικό κοινό.

Τη μεθεπόμενη Τρίτη, στις 9 Ιουνίου, ο Λάκης Λαζόπουλος θα υποδεχτεί για τελευταία φορά φέτος τους τηλεθεατές στον Alpha, με πολλές εκπλήξεις που ετοιμάζει.

Επίσης σύμφωνα με στελέχη του καναλιού είναι καθαρά... διαδικαστικό το θέμα της συνέχισης της συνεργασίας των δύο πλευρών και όπως όλα δείχνουν η πιο επιτυχημένη live εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης θα παραμείνει στον... ιστό της. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ