2015-05-28 10:00:10
Φωτογραφία για Συγγνώμη για την αναστάτωση που θα σας προκαλέσω - 3 περιστατικά με απόπειρες αυτοκτονίας καταγγέλλει φαντάρος
Κύριε αντιστράτηγε συγγνώμη για την αναστάτωση που θα σας προκαλέσω με την παρακάτω αλληλογραφία μου αλλά θα πρέπει να αναφέρω τα ζητήματα που με απασχολούν και να σας μεταφέρω τα προβλήματα μου σύμφωνα με το στρατόπεδο στο οποίο εκτελώ σαν στρατιώτης την θητεία μου. Ανήκω στο στρατόπεδο ‘’Κανδηλάπτη’’ {23η Ταξιαρχία} της Αλεξανδρούπολης και είμαι στο σώμα του Πεζικού.

Λοιπόν προσωπικά θέλω να κρατήσω την ανωνυμία μου για προφανείς λόγους. Διοικητής του πεζικό σε αυτό τα στρατόπεδο είναι ο αντισυνταγματάρχης ‘’Χ. Κ. ‘’ η διοίκηση γενικά του πεζικού στο συγκεκριμένο στρατόπεδο παρουσιάζει σοβαρές αδυναμίες όπως το ότι δεν εκκρίνονται πολλά υπηρεσιακά το οποία ζητάμε εμείς οι στρατιώτες για τον χ-ψ λόγο. Κάνουμε πολλές υπηρεσίες σαν τάγμα πεζικού σε σχέση με άλλα στρατόπεδα και άλλες μονάδες μέσα στο στρατόπεδο αυτό και συγκεκριμένα στον λόχο στον οποίο βρισκόμαστε είμαστε 15 ένοπλοι στρατιώτες για 10 υπηρεσίες και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα σύμφωνα με τα λεγόμενα των διοικητών των λόχων μας.


Μάλιστα κάποιοι στρατιώτες έχουν φτάσει σε σημείο να κάνουν μέχρι και 8 με 9 ημέρες με συνεχόμενες υπηρεσίες με αποτέλεσμα να σκέφτονται και την αναβολή λόγο υπηρεσιών και κούρασης αφού μετά την υπηρεσία και μέσα στο μεσημέρι με υψηλές θερμοκρασίες αντί να κάνουμε εκπαίδευση μας λένε ‘’’ όλοι και άοπλοι άλλα και ένοπλοι {που είναι κουρασμένοι λόγο υπηρεσιών} να πάρετε τα γεόσκοπανα για να τσαπίσετε {στον ήλιο} , οι κρατήσεις έρχονται η μία πίσω από τη άλλη, σαν τάγμα έστελναν άοπλους στο φυλάκιο του Άβατα με αποτέλεσμα όλων αυτών να έχουν σημειωθεί 3 περιστατικά με απόπειρες αυτοκτονίας στις οποίου δεν υπήρχε ευτυχώς δυσάρεστο αποτέλεσμα θα ήθελα λοιπόν αν μπορεί κάποιος να επέμβει ώστε να σταματήσει αυτό που γίνεται γιατί πιστεύω πως θα υπάρξουν και άλλα περιστατικά.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ