2015-05-28 11:11:28
Φωτογραφία για Οι φωτογραφίες της ημέρας...
Οδικές διαγραμμίσεις παραμορφώνονται από τη ζέστη, καθώς η άσφαλτος λιώνει λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στο Νέο Δελχί. Περισσότεροι από 1.150 θάνατοι έχουν καταγραφεί από το κύμα καύσωνα που σαρώνει τα νότια τμήματα της Ινδίας EPA / ABIR SULTAN

Αρκουδάκι συριακής καταγωγής τρώει καρπούζι ενώ κολυμπά, στον Ζωολογικό Κήπο της Ιερουσαλήμ. Σύμφωνα με την Ισραηλινή Μετεωρολογική Υπηρεσία η θερμοκρασία στην χώρα αναμένεται να φτάσει τους 45 βαθμούς Κελσίου.

REUTERS / GORAN TOMASEVIC

Άνδρας συνεχίζει να δουλεύει στο εργαστήριό του που έχει στήσει σε δρόμο ενώ από πίσω του καίγονται οδοφράγματα. Οι διαδηλώσεις εναντίον του προέδρου Πιερ Νκουρουνζίζα συνεχίζονται στην Μπουζουμπούρα, πρωτεύουσα του Μπουρούντι.

REUTERS / FABRIZIO BENSCH

Κόσμος παρακολουθεί τα μπαλόνια που δημιούργησε ο οργανισμός «ONE» και απεικονίζουν τους ηγέτες των χωρών μελών της G7 μπροστά από τον καθεδρικό ναό Frauenkirche στη Δρέσδη.


EPA / PHILIPP SCHULZE

Ένας υπάλληλος του ζωολογικού πάρκου Lueneburger Heide στη Γερμανία κρατά ένα καλάθι μέσα στο οποίο ξεκουράζονται δύο νεαρές λεοπαρδάλεις. Οι λεοπαρδάλεις γεννήθηκαν στις 5 Μαΐου.

REUTERS / POOL

Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Φίλιππος κατά την άφιξή τους στο Παλάτι του Oυεστμίνστερ. Η βασίλισσα της Βρετανίας θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία της κατά την έναρξη των εργασιών του νέου κοινοβουλίου.

EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη ξεκίνησε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής. Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου υπενθύμισε ότι στις 27 Μαΐου 1963 δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη από παρακρατικούς ο Γρ. Λαμπράκης και πρότεινε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

EPA / ENNIO LEANZA

Δημοσιογράφοι συγκεντρώνονται μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου Baur au Lac Hotel στη Ζυρίχη. Έξι υψηλόβαθμα στελέχη του κόσμου του ποδοσφαίρου συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στη Ζυρίχη έπειτα από αίτημα των αμερικανικών αρχών, στο πλαίσιο έρευνας για διαφθορά, ανακοίνωσαν οι ελβετικές αρχές. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης των New York Times δεκάδες Ελβετοί αστυνομικοί εισέβαλαν το πρωί στο πολυτελές Baur au Lac Hotel , όπου ζήτησαν από την υποδοχή τα κλειδιά των δωματίων και στη συνέχεια πραγματοποίησαν εφόδους. Οι συλλήψεις έγιναν σε συνθήκες ηρεμίας.

REUTERS / HENRY ROMERO

Ένας αστυνομικός στην πόλη του Μεξικό έχει πάρει φωτιά από βόμβα μολότοφ που εκτοξεύθηκε από ομάδα διαδηλωτών κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας, με αφορμή τη συμπλήρωση εννέα μηνών από την εξαφάνιση των φοιτητών της Αγιοτσινάπα. Η Εξαφάνιση των φοιτητών τη νύχτα της 26ης Σεπτεμβρίου 2014 στη νοτιοδυτική πόλη της Ιγκουάλα προκάλεσε μαζικές διαμαρτυρίες στο Μεξικό. Αξιωματούχοι αναφέρουν ότι είχαν απαχθεί από διεφθαρμένους αστυνομικούς, οι οποίοι τους παρέδωσαν σε μια τοπική συμμορία ναρκωτικών.

EPA / JAWAD JALALI

Ένας άνδρας της αφγανικής αστυνομίας φρουρεί την περιοχή κοντά στο σημείο της συμπλοκής δυνάμεων ασφαλείας και μαχητών στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ. Πυροβολισμοί κι εκρήξεις αντηχούσαν επί πολλές ώρες στην Καμπούλ την Τρίτη, μετά την επίθεση τεσσάρων ενόπλων σε ξενώνα, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή, όπου εδράζουν οι διπλωματικές αποστολές δεκάδων χωρών. Ταχύτατα αναπτύχθηκαν ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας του Αφγανιστάν, ξεκινώντας εκτεταμένες έρευνες, που οδήγησαν στην εξουδετέρωση των δραστών.

REUTERS / STEFANIE LOOS

Θεατές παρακολουθούν μία κινηματογραφική ταινία σε σινεμά που παρέχει και υπηρεσίες υδρομασάζ στο Βερολίνο.

EPA / JENS BUETTNER

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ δοκιμάζει ρέγγες κατά τη διάρκεια τελετής καθέλκυσης αλιευτικού πλοίου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Sassnitz της Γερμανίας.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ