2015-05-28 11:49:58
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΣΟΔΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ!
Μυθικό κράξιμο Αλέφαντου στον Γεωργιάδη! Τι λέει στη στήλη του στο "sportdog.gr" για Σαββίδη, δικαίωση για Ταυλαρίδη-Κουτρουμπή, αποθέωση για Αναστασίου, Νίνη. "Ποια Ντνιέπρ μπροστά στον Ολυμπιακό;".

Αναλυτικά :

Τα πράγματα έγιναν όπως τα έχω πει τόσες και τόσες φορές για τον ΠΑΟΚ. Η απόλυτη καταστροφή. Και αντιθέτως, ο Αναστασίου που τον στήριξα σε δύσκολες στιγμές -γιατί τον πίστευα και γιατί θέλω να είμαι δίκαιος- έδειξε ότι πράγματι κάνει έργο. Ο Παναθηναϊκός πολύ καλύτερος, έκανε ευκαιρίες, νίκησε στην Τούμπα, αποτελείωσε τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο για πρωτάθλημα που λέγανε δεν πήγε ο ΠΑΟΚ αλλά έχασε και τη δεύτερη θέση. Όπως τα είχα πει.

Και για τον Κουτρουμπή όταν δεν έπαιζε, θυμάστε που έβγαινα και έλεγα ότι το θεωρώ αμαρτία να μην παίζει αυτός -και κάποιοι ειρωνεύονταν εδώ. Αποκάλυψη ο Κουτρουμπής λοιπόν στα πλέι οφ σε θέση μπροστά από τα στόπερ. Διότι ξέρει μπάλα, είναι πιο ελαφρύς από τον Μέντες, και γνωρίζοντας τη θέση του στόπερ, κλείνει προς τα πίσω και είτε γίνεται τρίτος στόπερ, είτε καλύπτει τον Ταυλαρίδη ή τον Κροάτη, όταν πάνε να καλύψουν το δεξί ή το αριστερό μπακ.


Ποιος Μέντες, ο Κουτρουμπής πολύ καλύτερος, ούτε ο Λαγός μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο γιατί είναι κοντός. Ενώ ο Κουτρουμπής έχει καλό κεφάλι. Μάθετε μπαλίτσα από τον Αλέφαντο! Και για τον Ταυλαρίδη όταν έγινε η μεταγραφή, ήμουν ο μόνος που είχα βγει και είχα πει ότι δε θα πιστεύετε πόσο καλή μεταγραφή θα αποδειχτεί.

Ο ΠΑΟΚ από το κακό στο χειρότερο. Εντάξει ο Αναστασιάδης τα διέλυσε όλα στο β΄ γύρο, ο Σαββίδης όμως γιατί κάθε χρόνο βάζει τον Γ.Χ. Γεωργιάδη να παίζει τα πλέι οφ ως προπονητής; Τι έχει κάνει στη ζωή του ως προπονητής ο Γεωργιάδης για να αναλαμβάνει ολόκληρο ΠΑΟΚ; Με ποια πείρα και με ποιες περγαμηνές αναλαμβάνει; Προπονητής ανύπαρκτος!

Ψάχνω να βρω στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προπονητή πετυχημένο που να είναι τοσοδούλης -δηλαδή αδυνατούλης και κοντός- και δε βρίσκω! Πριν με πει κανένας ρατσιστή, πείτε μου εσείς αν ισχύει ή δεν ισχύει αυτό που λέω: Ψάχνω να βρω στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προπονητή μεγάλο που να είναι τόσο αδυνατούλης και κοντός σαν τον Γεωργιάδη και δε βρίσκω!

Μας είχαν πρήξει με αυτόν τον Νομπόε, μιλάμε για τραγελαφικά πράγματα. Είναι παίκτες αυτοί; Με τον Κάτσε και τον Νομπόε στο κέντρο, πού πας; Με τον τραγικότερο Αθανασιάδη όλων των εποχών, με τον Παπαδόπουλο 35 χρονών, τον Σαλπιγγίδη τον φάγανε, με τον Κουλούρη και τον Πόζογλου, πού πάτε!

Ο Σαββίδης πήρε τον Άρνεσεν τεχνικό διευθυντή τώρα, τον θυμάμαι τον Άρνεσεν, θα περιμένουμε να δούμε. Καλός άνθρωπος δείχνει ο Σαββίδης, μεγάλος Έλληνας που ήρθε και επένδυσε πολλά λεφτά στον ΠΑΟΚ όταν άλλοι Έλληνες δεν επενδύουν στην Ελλάδα, αλλά ως τώρα έχει κάνει πολλά λάθη στη διοίκηση, εδώ κατέβηκε τις προάλλες στον αγωνιστικό χώρο και έδινε οδηγίες για το ποιοι παίκτες πρέπει να μπούνε και να παίξουν!

Να μην ξεχάσω να πω για τον Νίνη, με εντυπωσίασε, δεν περίμενα τέτοια άνοδο. Οφείλεται στον Αναστασίου, δεν είναι μόνο ο Νίνης, όλοι στον Παναθηναϊκό είναι φρέσκοι και ανεβασμένοι. Ο Νίνης πάντως δείχνει ότι δούλεψε έξτρα με ειδικό γυμναστή στις μικρές ταχύτητες. Αναζωογονήθηκε. Τρέξιμο, δύναμη, πολλά σουτ, πάσες, όλα. Ήταν εκπληκτικός για 60 λεπτά.

Σε ό,τι αφορά τον τελικό του Γιουρόπα ήταν πολύ ωραίο ματς. Από το πρώτο λεπτό, φοβερό ματς, ειδικά το πρώτο ημίχρονο. 2-2 στο ημίχρονο! Η Σεβίλλη το πήρε τελικά 3-2, έχει φτιάξει παράδοση να τα παίρνει τα Γιουρόπα η Σεβίλλη, όμως η Ντνιέπρ το πάλεψε σκληρά, έχει καλό προπονητή, αυτός μας έχει αποκλείσει δύο φορές τον Ολυμπιακό, ήταν και στη Μέταλιστ αν θυμάμαι καλά, πρέπει να προβληματιστεί ο Ολυμπιακός από αυτήν την κατάσταση. Όλοι οι απίθανοι έχουν φτάσει τελικό στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά όχι ο Ολυμπιακός που τόσα χρόνια παίζει στην Ευρώπη.

Ποια είναι η Ντνιέπρ μπροστά στον Ολυμπιακό; Πρωτάθλημα ποτέ δεν παίρνει, το λαό του Ολυμπιακού με τίποτα δεν έχει, η Ουκρανία είναι μια διαλυμένη χώρα οικονομικά και με πόλεμο, και όμως κύριε έφτασε τελικό. Με 4-2-3-1 που οι δυο εξτρέμ σε φάση άμυνας έκλειναν πίσω, γύριζε και ο παίκτης πίσω από τον φορ, και μαζί με τα δύο αμυντικά χαφ έκαναν το κέντρο φρούριο.

Είναι αμαρτία για τον Ολυμπιακό να μη φτιάχνει γρήγορη ομάδα. Πρέπει να το καταλάβει. Χωρίς ταχύτητα δεν προχωράς στην Ευρώπη. Δεν μπορείς να έχεις σέντερ μπακ το δίδυμο Σιόβα και Μποτία, θες ταχύτητα εκεί. Επίσης στα χαφ δεν μπορείς να έχεις Εντιγκάδες και τέτοια, θες ταχύτητα. Και σέντερ φορ με ταχύτητα γκολτζή θες. Όπως είχες Μιραλάς, Τζιμπούρ στα ντουζένια του, Ιμπαγάσα πίσω να ζωγραφίζει, Μέλμπεργκ με Αβραάμ στα ντουζένια του. Ο Μαρινάκης το έχει καταλάβει και είμαι σίγουρος ότι θα τη δυναμώσει την ομάδα, ήδη έκανε πρόταση 7 εκ. ευρώ για να πάρει τον Καρίγιο.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ