2015-05-28 22:34:03
Φωτογραφία για ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ... ΦΑΟΥΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ!
Ο Σούλης Μαρκόπουλος παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου, εκφράζοντας τα... παράπονα του για τη διαιτησία των Γκόντα, Πηλοΐδη και Ψαριανού.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αφού παραδέχτηκε το δίκαιο της επικράτησης του Παναθηναϊκού έβαλε κατά των διαιτητών, υποστηρίζοντας:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Άξιζε τη νίκη ήταν καλύτερος. Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, σε αντίθεση με μας, που του δώσαμε γήπεδο. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε περισσότερο, κάπου ισορροπήσαμε τις άμυνες και τις επιθέσεις του αντιπάλου, βρήκαμε ρυθμό και περάσαμε μπροστά. Στην τρίτη περίοδο είχαμε 2,5 πάρα πολύ άσχημα λεπτά, δώσαμε ελεύθερα σουτ στον αντίπαλο και πήρε τη διαφορά που κράτησε ως το τέλος.

Το μπάσκετ δεν είναι έτσι. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στις δύο ομάδες. Μετά από τόσα χρόνια στους πάγκους, έχω ξεχάσει πότε είναι φάουλ και πότε όχι. Πάντα υπάρχουν λανθασμένες αποφάσεις, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, θα σε πιέσει, το θέμα είναι άλλο. Αν οι ίδιες φάσεις σφυρίζονται το ίδιο για κάθε ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν άξιζε τη νίκη, ήταν καλύτερη ομάδα με διαφορά ο Παναθηναϊκός. Απλώς έρχονται οι παίκτες στα αποδυτήρια και διαμαρτύρονται… Αυτό επαναλαμβάνω δεν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δεν θα κέρδιζε».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ