2015-05-28 23:27:13
Φωτογραφία για ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ... «ΝΤΟΥΝΤΑ» Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ!
Στο πάνθεον των ρεκόρ του φετινού Ολυμπιακού έχει περάσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Το εντυπωσιακό 98-53 επί του Άρη με το οποίο ο Θρύλος άνοιξε το σκορ στην ημιτελική σειρά με τους Θεσσαλονικείς είχε διπλή αξία για τους ερυθρόλευκους!

Αφενός μεν σήμανε την πιο ευρεία νίκη επί των «κιτρίνων» στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, όπως έχουμε ήδη αναφέρει και αφετέρου έδωσε τη δυνατότητα στον Έλληνα τεχνικό να προσθέσει το όνομά του στην κατηγορία των προσωπικοτήτων που έχουν να επιδείξουν ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, διεύρυνε το αήττητο στον πάγκο του Ολυμπιακού σε ματς της Α1 φτάνοντας στο 25-0 το σερί του.

Ο «Σφαιρό», που δεν είχε κοουτσάρει για λόγους υγείας στο εκτός έδρας ματς με το Ρέθυμνο Aegean, ξεπέρασε το 24-0 του Παναγιώτη Γιαννάκη της περιόδου 2008-2009 (από την 8η αγωνιστική της κανονικής περιόδου μέχρι τον πρώτο τελικό των πλέι οφ).


Σε περίπτωση κατά την οποία ο Ολυμπιακός ζευγαρώσει τις νίκες του κόντρα στον Άρη το απόγευμα της Παρασκευής θα ξεπεράσει εκείνο του Ντούσαν Ίβκοβιτς της μυθικής περιόδου 2011-12, που συνδυάστηκε με τη επιστροφή του Θρύλου στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης

Εκείνη τη σεζόν ο νυν τεχνικός της Εφές δεν έχασε από την 6η αγωνιστική και συγκεκριμένα το 74-70 του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου (19-0) εκείνης της σεζόν, έκανε το 2-0 επί του ΠΑΟΚ και το 3-0 επί του Πανιωνίου και νίκησε τους "πράσινους" στον πρώτο τελικό των πλέι – οφ με 84-78 φτάνοντας στο 25-0.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ