2012-05-05 10:08:16
Φωτογραφία για Καρατζαφέρης: Αποχώρησα από την κυβέρνηση γιατί υπήρχε σχέδιο αποκοπής περιοχών της Ελλάδας
Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη χθεσινή προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου  Καρατζαφέρη στο γήπεδο του ΣΕΦ:

Το 2007 μπήκαμε στη Βουλή. Και το ήξερα ότι θέλατε να με βάλετε στη Βουλή. Το 2009 βάλατε στη Βουλή την καλύτερη Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Τώρα, μας βάζετε στη Βουλή για να σώσουμε την Ελλάδα.

Κι’ όταν λέω Ελληνίδες και Έλληνες να σώσουμε την Ελλάδα, κυριολεκτώ. Δεν είπα, και το κράτησα από τις 10 Φεβρουαρίου, αυτό που ερχόταν και ξανά ερχόταν στα χείλη μου και είχα δεσμευτεί στον ...εαυτό μου, ότι θα το πω στην κορυφαία, στην τελική ομιλία πριν πάμε στις κάλπες. Ο κύριος λόγος της αποχωρήσεώς μου είναι ότι συνέλαβα εκεί μέσα ένα σχέδιο, που ήταν εναντίον της πατρίδας. Μέσα εκεί κατάλαβα ότι όλη η ταπείνωση και όλη η προσπάθεια μειώσεως του βιοτικού επιπέδου είχε να κάνει με ένα σχέδιο αποκοπής περιοχών της Ελλάδος. Θέλανε ένα Κόσσοβο εδώ στην Ελλάδα, στη Θράκη, στην Κρήτη, στην Ήπειρο.


Αυτό μεθοδεύουν και αυτή είναι η εσχάτη προδοσία και δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να υλοποιήσουν αυτά τα σχέδια. Και πολύ υποψιάζομαι, ότι κάποιοι μηχανισμοί επεξεργάζονται τέτοια σχέδια. Ήξερα και έβλεπα ότι κάτι μεθοδεύεται για να μας πάρουν μέσα από τα χέρια πετρέλαιο και αέριο που βρέθηκε νοτίως της Κρήτης. Να ξέρουν, όμως, ότι δεν υπάρχει ένας Έλληνας, κανένας Έλληνας ανάμεσά μας, που δεν θα δώσει και τη ζωή του προκειμένου αυτά τα σχέδια να μην λάβουν σάρκα και οστά. Δεν ήταν τυχαίο το ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό είχα προδιαγράψει μια πορεία προς Ανατολάς.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Έχω μια απορία. Αφού η κυβέρνηση Παπαδήμου θα υλοποιούσε ένα σχέδιο αποκοπής περιοχών από την Ελλάδα, δεν θα κατάφερνε καλύτερα μετά την αποχώρηση του...εθνικού ήρωα Καρατζαφέρη;

Πόση άλλη βλακεία αντέχουμε;
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ