2015-05-29 22:45:02
Φωτογραφία για Σκληρό πόκερ με μπλόφες και μηνύματα στην διαπραγμάτευση
Ένα σκληρό πόκερ με μπλόφες και μηνύματα λαμβάνει χώρα στην διαπραγμάτευση, επισήμανε ο Νίκος  Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, με την κάθε μία πλευρά να επιθυμεί να βάλει στον «επίλογο» των  συνομιλιών την δική της σφραγίδα.

Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά  ο κεντρικός σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του Star, είναι ενδεικτικό ότι στην διαπραγμάτευση επί κυβέρνησης  Σαμαρά-Βενιζέλου, οι δανειστές ζητούσαν από τους τότε ΥΠΟΙΚ Στουρνάρα- Χαρδούβελη συνολικά μέτρα ύψους 2,5 δις ευρώ, ενώ σήμερα ζητούν άλλα 2,5 ευρώ  πρόσθετων μέτρων (5 δις ευρώ συνολικά), υποστηρίζοντας ότι λόγω των εκλογών και της μη συμφωνίας στη συνέχεια, ιευρύνθηκε το δημοσιονομικό κενό.

Όπως τόνισε ο Ν. Χατζηνικολάου, υπάρχει ισχυρή πιθανότητα πλέον να έχουμε μία συμφωνία- γέφυρα, με την οποία  θα γίνει η μεταφορά του προγράμματος από τον Ιούνιο στον Σεπτέμβριο, οπότε θα συζητηθούν όλα τα μεγάλα θέματα ενόψει του νέου προγράμματος.

Το κακό είναι, πρόσθεσε ο  γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης,  ότι οι γέφυρες ενίοτε πέφτουν, ενώ παράλληλα τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας επιδεινώνονται όλο αυτό το διάστημα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ