2015-05-29 23:30:13
Φωτογραφία για ΝΤΑΝΣΤΟΝ : ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Σε έναν ακόμη αγώνα ο Μπράιαντ Ντάνστον έπαιξε καλή άμυνα απέναντι στους ψηλούς του Άρη, στο δεύτερο ματς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Ο Αμερικανός σέντερ του Θρύλου, Μπράιαντ Ντάνστον, μίλησε στο "gavros.gr", τονίζοντας αρχικά:

«Θέλαμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα που βγάλαμε στο παρκέ και στο προηγούμενο παιχνίδι μας με τον Άρη. Και την ίδια ώρα να κρατήσουμε τον ρυθμό μας ενόψει της συνέχειας, όσον αφορά την άμυνά μας και να παίξουμε καλά στην επίθεση από την αρχή του αγώνα. Υπήρχαν οι στιγμές μέσα στον αγώνα που είχαμε πάρει μεγάλη διαφορά στο σκορ αλλά συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό χωρίς να χαλαρώσουμε».

Όσον αφορά για την άμυνα του Ολυμπιακού που κράτησε για δεύτερο συνεχόμενο ματς τον Άρη κάτω από τους 60 πόντους, σχολίασε:

«Η άμυνά μας είναι αυτή που κάνει τον αντίπαλο να μην μπορεί να σκοράρει. Παίζουμε δυνατά και πιεστικά, προσπαθώντας να τους βγάλουμε έξω από τον ρυθμό τους και από αυτό που έχουν συνηθίσει και να πιέσουμε τους γκαρντ τους.


Ο Άρης έχει κάποιους καλούς παίκτες στην ομάδα του και εμείς αυτό που προσπαθούμε είναι να τους απομακρύνουμε από την μπάλα και κάναμε καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα».

Σε ερώτηση για την προσωπική του απόδοση και το πώς αισθάνεται ενόψει της συνέχειας, απάντησε: «Είμαι καλά και προσπαθώ να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που μου δίνονται στους αγώνες και να παίζω με ενέργεια ώστε να καλύψω το καλάθι στην άμυνα όσο καλύτερα μπορώ».

Για το αν σκέφτονται από τώρα τον ΠΑΟ και τους τελικούς, δήλωσε: «Όχι ακόμα δεν σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό. Προσπαθούμε ακόμα να επικεντρωθούμε στα παιχνίδια με τον Άρη και σε τίποτε άλλο, γιατί έχουμε και ματς εκτός έδρας τώρα. Μετά θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε το μέλλον και θα δούμε ποιος θα είναι στον τελικό».

Τέλος για τον κόσμο του Θρύλου και την αγάπη που του δείχνει, συμπλήρωσε: «Είναι φανταστικό το συναίσθημα αυτό και σε κάνουν να νιώθεις πολύ ιδιαίτερος με την αγάπη τους. Τους είμαι ευγνώμων για αυτό και για όλη τη συμπαράστασή τους και είναι ευλογία να έχουμε όλο αυτόν τον κόσμο μαζί μας. Σημαίνει πολλά για εμένα».

Παράλληλα, εκτός από τον Παπαπέτρου όλοι οι πιτσιρικάδες του Θρύλου «έπεσαν» και επάνω στον Ντάνστον για ένα αυτόγραφο και μία φωτογραφία...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ