2012-05-05 10:20:39
Φωτογραφία για ΤΖΙΜΠΟΥΡ: ΕΧΩ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ... ΘΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Ο Ράφικ Τζιμπούρ σχολίασε στην εφημερίδα "Sport Day", την μέχρι τώρα 7ετή θητεία του στην Ελλάδα ενώ άφησε «ανοικτό» το ενδεχόμενο να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα «Από την ώρα που ήρθα στην Ελλάδα ομολογώ ότι είχα ωραίες και άσχημες αναμνήσεις. Γνώρισα κακούς ανθρώπους αλλά και καλούς ανθρώπους. Όμως κατάφερα να έχω μία επιτυχία και ευχαριστώ τον Θεό για εδώ που έφτασα. Γιατί κοιτώντας πίσω έχω φτάσει στα 28 μου και παίζω στον καλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Παίζω και στο Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι ένας χαρούμενος άνδρας», σχολίασε ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού, άφησε «ανοικτό» το ενδεχόμενο να δοκιμάσει κάποια νέα εμπειρία σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα:

«Αφήνω την πόρτα ανοιχτή σε όλα. Η αλήθεια είναι ότι μέσα μου έχω τη φιλοδοξία να ανακαλύψω νέα πράγματα. Είμαι συνειδητοποιημένος ότι στην ηλικία που είμαι εάν έχω κάποια ευκαιρία, θα είναι η τελευταία για μένα. Και αν μείνω στον Ολυμπιακό, θα τιμήσω τη φανέλα που φοράω και θα είμαι πολύ περήφανος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μάθετε που ψηφίζετε
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μάθετε που ψηφίζετε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ