2015-05-30 22:07:06
Φωτογραφία για Νέα κόντρα στο ΠΑΣΟΚ Αχαΐας με αφορμή τις εκλογές ανάδειξης συνέδρων
Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στο ΠΑΣΟΚ Αχαΐας και αυτή τη φορά όχι εκ των έσω με τη στενή έννοια της λέξεως Πιο συγκεκριμένα, στελέχη του κόμματος που ασχολήθηκαν ενεργά και κατείχαν μάλιστα ηγετικές θέσεις στα ανώτατα τοπικά όργανα επί πολιτικής κυριαρχίας του κόμματος, αλλά αμφιταλαντεύονταν μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ(νέο κόμμα του Γ. Παπανδρέου), εκτοξεύουν βέλη κατά των στελεχών της Συντονιστικής Επιτροπής.

Και αυτό γιατί όχι μόνο, ως λέγουν, δεν εκλήθησαν να δηλώσουν υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης αντιπροσώπων για το Συνέδριο του κόμματος, αλλά ούτε για να ψηφίσουν.

«Έχουν μπερδευτεί στο τοπικό ΠΑΣΟΚ. Εμείς μπορεί να αποστασιοποιηθήκαμε και να μην ασκούσαμε ενεργή πολιτική, υπό τις δεδομένες συνθήκες, αλλά μείναμε  στο κόμμα», δηλώνουν χαρακτηριστικά τα εν λόγω στελέχη.

Από το επίσημο τοπικό ΠΑΣΟΚ απαντούν πάντως πως, «οι εν λόγω κύριοι όχι μόνο αμφιταλαντεύονταν μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ, αλλά συσπειρώθηκαν υπό τον πρώην Πρωθυπουργό και τώρα που το κόμμα τους απέτυχε θέλουν να γυρίσουν πίσω».


«Είναι καλοδεχούμενοι αλλά ας μας δώσουν σημεία ζωής και ας καταθέσουν τις προτάσεις τους για το αύριο του κόμματος και της χώρας», συμπληρώνουν, ενώ καταλήγουν λέγοντας: «Μέσω συνεχών δελτίων τύπου ενημερώναμε τους πολίτες, τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογικές διαδικασίες ενόψει συνεδρίου, για τον χρόνο κατάθεσης υποψηφιοτήτων, ενώ απευθύναμε συνεχώς κάλεσμα στήριξης σε όλους. Δεν μπορούσαμε αυτοί που έχουμε απομείνει, αφού κάποιοι με δική τους ευθύνη διέλυσαν τη Νομαρχιακή Οργάνωση(σ.σ. οι παραιτηθέντες που αποσκίρτησαν για το ΚΙΝΗΜΑ), να καλέσουμε έναν ένα προσωπικά».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ