2015-05-31 11:12:21
Φωτογραφία για Τι φοβήθηκε και αυτοκτόνησε ο καρφάκιας;
Μήπως η εμπλοκή του στη δολοφονία του Αρχιφύλακα Μάκη Γκαλιμάνη; - Θα "μιλήσουν" τα καλάσνικοφ και το το Passat που βρέθηκαν στο κρησφύγετο.

Πληροφορίες θέλουν τον Σπύρο Δραβίλα ή "καρφάκια", όπως τον αποκαλούσαν, να είναι ένας εκ των δραστών στη εν ψυχρώ δολοφονία του Μάκη Γκαλιμάνη στην Κουβέλα.

Οι εκτελεστές του Αρχιφύλακα στις 21 Φεβρουαρίου του 2015 διέφυγαν με ένα σκούρο Passat. Οι μαρτυρίες από την Κουβέλα το θέλουν ίδιο με αυτό, που βρέθηκε στη Χρυσή Ακτή της Νέας Αγχιάλου.

Αν αποδειχθεί το σενάριο αυτό, είναι πολύ πιθανό ο "καρφάκιας" να μην ήθελε να αντιμετωπίσει μέσα στις φυλακές τους συναδέλφους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Αρχιφύλακα και έτσι να αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, τοποθετώντας στο στόμα του την κάνη του καλάσνικοφ και να τραβήξει την σκανδάλη.

Από την κίνηση αυτή αιφνιδιάστηκαν και σοκαρίστηκαν και οι άλλοι δυο ληστές που ήταν μαζί του στο σπίτι και οι αστυνομικοί λένε ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να πάρουν την απόφαση να παραδοθούν.

Για το αν η συγκεκριμένη ομάδα των ποινικο-τρομοκρατών.έχει σχέση με τη δολοφονία του Μάκη Γκαλιμάνη θα το μάθουμε λίαν συντόμως, αφου τόσο το passat, όσο και τα καλάσνισκοφ μαζί με τα υπόλοιπα ευρήματα, έχουν μπει στο μικροσκόπιο του εγκληματολογικού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο φάκελος της εν ψυχρώ δολοφονίας του Αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, που έγινε στην Κουβέλα Στυλίδας, ανοίγει και πάλι.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ