2015-05-31 13:52:16
Φωτογραφία για ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ... ΜΙΡΑΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΕΛ!
Κέβιν Μιραλάς και Τζόελ Κάμπελ δεν διανύουν και τις καλύτερες μέρες της καριέρας τους και ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις.

Και οι δύο αγαπήθηκαν από την εξέδρα. Και οι δύο πρόσφεραν στον Ολυμπιακό. Η κλάση τους είναι γνωστή και δεδομένη.

Και οι δύο σήμερα δεν περνούν και τις καλύτερες μέρες της καριέρας τους, με αποτέλεσμα μόνο σίγουρο να μην είναι το μέλλον τους και φυσικά οι νταμπλούχοι Ελλάδας, ανάλογα τις εξελίξεις, δεν αποκλείεται να κάνουν την κίνησή τους, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr".

Ο Κοσταρικανός δεν υπολογίζεται από τον Αρσέν Βενγκέρ. Tη σεζόν που μόλις έφυγε έχασε το μισό της περιμένοντας την... ευκαιρία του, αλλά τελικά το χειμώνα πήγε στη Βιγιαρεάλ ως δανεικός. Το συμβόλαιό του λήγει τέλη Ιουνίου και δεν αποκλείεται να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Όσο για τον Κέβιν Μιραλάς, μετρά 36 συμμετοχές και 11 γκολ στη φετινή Premier League, αλλά δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη διοίκηση και θα έχει συνάντηση με τον Μαρτίνεθ για να συζητήσουν, όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Και οι δύο αποτελούν δυο παίκτες που κατά το παρελθόν έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό. Όπως και να έχει πρόκειται για περιπτώσεις που μόνο ασυγκίνητο δεν αφήνουν τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ