2015-05-31 16:04:18
Φωτογραφία για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ;
Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αρκετές σκέψεις στον Ολυμπιακό αναφορικά με τη δημιουργία γυναικείου τμήματος μπάσκετ!

Ο «Γαύρος» σε σημερινό του δημοσίευμα αποκαλύπτει τις τελευταίες κινήσεις των ερυθρόλευκων, προκειμένου να υλοποιηθεί αυτή η σκέψη!

Αναλυτικά Κατά το παρελθόν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είχαν σκεφτεί να επεκταθούν προς το γυναικείο μπάσκετ αν και αυτή η σκέψη δεν προχώρησε περαιτέρω. Γιατί γίνεται η αναφορά;

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει αρχίσει εδώ και καιρό επαφές με την ομάδα του Ελληνικού, ώστε να γίνει απορρόφηση του τμήματος από τους ερυθρόλευκους. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, έχει μιλήσει με τον βασικό χορηγό των νταμπλούχων Ελλάδας, Γιώργο Λεριώτη, με τις συζητήσεις να μην έχουν οδηγήσει μέχρι στιγμής σε κάποια οριστική εξέλιξη, αλλά το κλίμα φαίνεται μεταξύ των δύο πλευρών να είναι άκρως θετικό.

Ο Λεριώτης από την πλευρά του είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το σωματείο του Ελληνικού, αφού δεν μπορεί να συνεχίσει να πορεύεται μόνος του σε μία ομάδα που έχει στόχους πρωταθλητισμού, ενώ παράλληλα σκέφτεται ο ίδιος να φύγει και για το εξωτερικό
. Οπότε θα ήταν μία ιδανική λύση για τον ίδιο να αφήσει την ομάδα του στα σίγουρα χέρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο οποίος έχει γίνει συλλέκτης τίτλων σε όλα τα αθλήματα που συμμετέχει.

Το γεγονός ότι το εγχείρημα αυτό το... τρέχει ο Ερασιτέχνης και όχι η ΚΑΕ, έχει να κάνει με το ότι το γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα είναι ερασιτεχνικό και εκεί θα ανήκει το τμήμα αυτό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ