2015-05-31 18:55:09
Φωτογραφία για Εν αναμονή των εξηγήσεων Καμμένου για το Four Seasons...
Με προφανές ενδιαφέρον αναμένονται οι εξηγήσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου για το ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις λεπτομέρειες για το κόστος της διαμονής του στο ξενοδοχείο Four Seasons της Ουτάσιγκτον.

Το ένα ερώτημα είναι εάν το επιπλέον κόστος καλύφθηκε προσωπικά από τον υπουργό, ενώ παραμένει η απορία, για ποιον λόγο όταν διευκρίνισε το κόστος διαμονής και το προσδιόρισε σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, δεν φρόντισε να αναφέρει ευθαρσώς ότι υπήρξε επιπρόσθετη χρέωση την οποία κάλυψε ιδιωτικά.

Ο Πάνος Καμμένος οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις, καθώς πολλά ακούγονται, ενώ η εξήγηση ότι δεν επιθυμούσε να αποκαλύψει το ύψος για να μη «σκανδαλίσει» την ελληνική κοινωνία που υποφέρει, κάτι στο οποίο αναφέρεται και ο ίδιος, κατά πολλούς σε βαθμό υπερβολής, στο πλαίσιο της πολιτικής του ρητορικής, είναι ανεπαρκής.

Σε τελική ανάλυση, όταν κόπτεσαι προς κάθε κατεύθυνση να πληρώσουν οι «έχοντες και κατέχοντες» (που έλεγε κάποτε μια άλλη ψυχή…), προφανώς εντάσσεις και τον εαυτό σου στην ομάδα, εάν τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που ακολουθεί, αληθεύουν:


Σοβαρά ερωτήματα για το πόσο κόστισε πραγματικά η διαμονή του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ προκύπτουν από τις τεράστιες διαφορές ανάμεσα στα όσα δηλώνει ο ίδιος δημοσίως, σε τμήματα του λογαριασμού που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο, αλλά και σε ολόκληρο τον επίσημο λογαριασμό του ξενοδοχείου τον οποίο αποκαλύπτει σήμερα [σ.σ. χθες πλέον] το «ΘΕΜΑ».

Ενώ ο υπουργός δηλώνει ότι η διαμονή του στο πολυτελές ξενοδοχείο στην Ουάσινγκτον ήταν σε απλό δωμάτιο, κόστους 268 ευρώ ημερησίως, λίγο αργότερα συνταξιδιώτης του ανάρτησε στο Twitter έγγραφο που τον εμφανίζει να πληρώνει 300 δολάρια τη βραδιά.

Στην πραγματικότητα το ποσό αυτό αντιστοιχεί μόνο στα όσα πλήρωσε ο κ. Καμμένος σε μετρητά, καθώς, σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του ξενοδοχείου, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας δεν έμεινε σε απλό δωμάτιο αλλά στη σουίτα «Georgetown», πληρώνοντας για τη διαμονή του 1.408,56 δολάρια τη βραδιά, όπως προκύπτει από τον πραγματικό λογαριασμό που αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», ενώ για ένα γεύμα πλήρωσε το ποσό των 920 δολαρίων και κατέβαλε τη διαφορά με πιστωτική κάρτα American Express.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ