2015-05-31 19:20:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Ελεύθεροι μέχρι τη δικάσιμο οι καταστηματάρχες της Ηφαίστου
Ρητή δικάσιμος σε διαφορετικές ημερομηνίες ορίστηκε χθες απο το αυτόφωρο για τους δέκα επιχειρηματίες του πεζόδρομου της Ηφαίστου στην Πάτρα που είχαν κρατηθεί απο το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ασφάλεια Πατρών κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί ηχορρύπανσης.

Άπαντες οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στο δικαστήριο, το οποίο αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους και να ορίσει την εκδίκαση της υπόθεσης.

"Ηχηρή" ήταν η παρέμβαση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαϊας, για το θέμα. Ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Γιώργος Κοτοπούλης υπογράμμισε την ανάγκη να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε και τα καταστήματα να λειτουργήσουν και οι κάτοικοι να μην ενοχλούνται.

Υπενθυμίζεται οτι οι καταστηματάρχες πέρασαν ένα 24ωρο σχεδόν στο αστυνομικό μέγαρο της Ερμού ύστερα απο την επιχείρηση της αστυνομίας και την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας που ζήτησε απο τους διοικητές των αστυνομικών τμημάτων να αυξήσουν τις περιπολίες στους πεζόδρομους και να ακολουθείται η διαδικασία της μήνυσης για όσους έχουν περισσοτερα απο τα προβλεπόμενα -βάση νόμου και αδειών- τραπεζοκαθίσματα ή για όσους ηχορρυπαίνουν.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Spark: AppStore new free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Spark: AppStore new free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ