2015-05-31 20:10:07
Φωτογραφία για Μιχελογιαννάκης: Τι είπε για πραξικοπηματικές τακτικές, τι είπε για τον Νίκο Παππά και για την Έλενα Παναρίτη
Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο βουλευτής αναφέρθηκε στο ξένο και το ντόπιο «πραξικόπημα», εναντίον της λαϊκής εντολής. Συγκεκριμένα, σχετικά με το περιβάλλον Σαμαρά και Βενιζέλου, οι οποίοι θέλουν να διαφυλάξουν τις θέσεις τους με οικουμενική κυβέρνηση και το Ποτάμι με συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, φέρνοντας σε έξοδο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό, είναι πραξικόπημα, τόνισε.

Μιλώντας για τον Νίκο Παππά και τη δήλωσή του περί κομματικής πειθαρχίας, σχολίασε, ότι  σίγουρα συμπληρώνεται με το ότι θα έρθει μια συμφωνία όχι υφεσιακή και σίγουρα φιλική με την καθημερινότητα του Έλληνα. «Αυτό εννοούσε», είπε ο βουλευτής, «ΕΝΦΙΑ χωρίς 1. αφορολόγητο α’ κατοικίας, 2. αφορολόγητο 100.000 ευρώ για ένα ζευγάρι και 3. προσοχή στις φτωχογειτονιές όσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ».

Σχετικά με την Έλενα Παναρίτη, είπε ότι δεν απαντά όταν μιλάμε για πλαστά από ΕΛΣΤΑΤ και για την Τράπεζα της Ελλάδος, αφού ζητά επίμονα από τον διοικητή της ονοματεπώνυμα μετόχων και δεν του δίνονται.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ