2015-06-01 12:00:35
Φωτογραφία για ΤΟ ΤΟΡ-10, Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ... ΠΑΙΔΙΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Το τελευταίο Euroleague basketball magazine της χρονιάς είναι ξεχωριστό!

Παρουσιάζει τους πανηγυρισμούς των παικτών στο Φάιναλ Φορ με τα παιδιά τους, ξεχωρίζοντας τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά έχει αναδείξει και το Top 10 των φάσεων.

Το βίντεο ξεκινά με αναφορά στα παιδιά των παικτών που έχουν κυρίαρχη θέση στους πανηγυρισμούς και δεν θα μπορούσε να μη γίνει η αρχή με τον Βασίλη Σπανούλη και τους τρεις γιους του.

Στη συνέχεια, «παρελαύνουν» οι πρωταθλητές Ευρώπης παίκτες της Ρεάλ με τα παιδιά τους και τις συζύγους των Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Γιάννη Μπουρούση, οι οποίες θα γίνουν σύντομα μαμάδες.

Επειτα, υπάρχει εκτενής αναφορά στις δραστηριότητες του κοινωνικού προγράμματος One Team της Ευρωλίγκας (5:00), αλλά και το προφίλ του MVP του Φάιναλ Φορ, Αντρές Νοτσιόνι (8:55).

Στο 12:54 υπάρχει η παρουσίαση των πρωταθλητών και στο 17:00 αναφέρονται τα ρεκόρ που σημειώθηκαν τη φετινή σεζόν από Διαμαντίδη, Σπανούλη, Ρέγες, Γκάουντλοκ, Ουίλιαμς, Μαριάνοβιτς, ΤΣΣΚΑ, Φενερμπαχτσέ!

Τέλος, το πιο ενδιαφέρον μέρος του μαγκαζίνο είναι στο 20:45, όταν αναδεικνύεται το Top 10 των καλύτερων φάσεων της φετινής Ευρωλίγκας με πρωταγωνιστές του Καμπάτσο, Πάργκο, Χεζόνια, Σέιν Λαουάλ, Χίκμαν, Γκιστ, Πρίντεζη, Βέσελι, Κάρολ-Τζάνινγκ και Αντερσον!

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ