2015-06-01 13:31:25
Φωτογραφία για «ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙ» Ο ΠΡΙΦΤΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...
Με το βλέμμα στραμμένο στους τραυματίες ο προπονητής του ΑΡΗ, όχι όμως μόνο για τα ημιτελικά με τον Ολυμπιακό.

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό, την τρίτη στο πλαίσιο των ημιτελικών της Μπάσκετ Λιγκ κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Αυτό που απασχολεί περισσότερο τον Δημήτρη Πρίφτη, πέραν της αντίδρασης της ομάδας, είναι το μέτωπο των τραυματιών, καθώς το ιατρικό δελτίο είναι... γεμάτο. Πέραν τον Αντεγκμπόγιε και Καραθανάση, οι οποίοι έχουν τεθεί νοκ-άουτ για φέτος, ο προπονητής του ΑΡΗ έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Νέιμικ και Σίμτσακ.

Ο Αμερικανός κάνει ουσιαστικά αγώνα δρόμου για να προλάβει την σειρά των μικρών τελικών. Από την άλλη για τον Σίμτσακ θα υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα σήμερα, δύσκολα όμως θα δώσει το «παρών» στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο σέντερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό που αποκόμισε από το δεύτερο ματς στο ΣΕΦ. Ετσι ο Πρίφτης δεν αποκλείεται να μην ρισκάρει με την συμμετοχή του, ώστε να τον έχει έτοιμο για τα παιχνίδια των μικρών τελικών από το επόμενο Σάββατο, λογικά απέναντι στον ΠΑΟΚ, από την στιγμή που είναι πιθανό να απουσιάσει και ο Νέιμικ, τουλάχιστον από το πρώτο ματς.

Σε κάθε περίπτωση, πιο ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρξει μετά την σημερινή μέρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ