2015-06-01 21:42:41
Φωτογραφία για Κυκλοφορούν οι 50 αποχρώσεις του Γκρι μόνο για άντρες!
Το βιβλίο θα έχει τίτλο «Γκρέι» και θα παρουσιάζει την ιστορία της γνωριμίας και της θυελλώδους ερωτικής σχέσης μεταξύ του πολυεκατομμυριούχου και της νεαρής Αναστέζια Στιλ, με αφηγητή τον ίδιο τον Κρίστιαν

Η συγγραφέας της επιτυχημένης τριλογίας «50 Αποχρώσεις του Γκρι» ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει στην αγορά μία νέα έκδοση του πρώτου βιβλίου της σειράς, γραμμένου από την σκοπιά του Κρίστιαν Γκρέι.

Το βιβλίο θα έχει τίτλο «Γκρέι» και θα παρουσιάζει την ιστορία της γνωριμίας και της θυελλώδους ερωτικής σχέσης μεταξύ του πολυεκατομμυριούχου και της νεαρής Αναστέζια Στιλ, με αφηγητή τον ίδιο τον Κρίστιαν.

Όπως εξηγεί η συγγραφέας του μπεστ-σέλερ που μεταφέρθηκε πρόσφατα στον κινηματογράφο με μεγάλη επιτυχία η απόφασή της να παρουσιάσει την ανδρική πλευρά ήταν αποτέλεσμα πιέσεων από αναγνώστες.

Το νέο της βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου, ημέρα γενεθλίων του πλασματικού της ήρωα.

«Αυτό το βιβλίο είναι αφιερωμένο στους αναγνώστες που ζητούσαν επανειλημμένα να το γράψω», αναφέρει στην εισαγωγή του βιβλίου η επιτυχημένη συγγραφέας, η οποία μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και το εξώφυλλό του.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ