2015-06-02 12:52:40
Φωτογραφία για Άκαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά
Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 38χρονου ψαροντουφεκά που αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας από τον κυβερνήτη του αλιευτικού «ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΑΣ» ότι ενώ ψάρευε στη θαλάσσια περιοχή 150 μέτρα ανατολικά των Πρασονησίων Σητείας, είδε να επιπλέουν ένα βατραχοπέδιλο και μία κίτρινη σημαδούρα τα οποία, σύμφωνα με δήλωσή του, ανήκουν σε υποβρύχιο ψαρά τον οποίο είχε δει νωρίτερα να κολυμπάει στην ίδια περιοχή.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος πραγματοποιήθηκαν έρευνες από πλωτό περιπολικό του Λιμενικού προς εντοπισμό του καθώς και από 14 επαγγελματικά αλιευτικά και ερασιτεχνικά ταχύπλοα σκάφη, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν ιδιώτες δύτες και τοπικές ομάδες διάσωσης.

Παράλληλα, απογειώθηκε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ έρευνες έγιναν και από ξηράς με περιπολικά οχήματα του Λιμενικού αλλά με αρνητικά αποτελέσματα.

Ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς, σύμφωνα με δήλωση του 38χρονου φίλου του, είχε πάει με το ταχύπλοο σκάφος «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή το πρωί της Δευτέρας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ